Gazet  – Din sköna bulletin

Martina Brantsberg. Besatt av allting som rör träning, mat och kärlek

Annie Oliv  är en tjej som gör allt och lite till på samma gång. Bördig i Småland som nu bor i Stockholm där tiden fylls med modelljobb, kärlek, spännande äventyr, mode och mycket mycket mer! Hjärtat klappar för musiken och familjen och helst båda i en härlig kombo. Mellanbarn med två underbara systrar som förgyller varje dag. En blogg om kärleken till varje dag!


Elin Fagerberg. Skönhet och mode är både mitt yrke och min stora passion. Jag arbetar som hudterapeut, spaterapeut, make up artist och föreläsare. Jag stylar även en hel del. Med över tio års erfarenhet har jag mycket att dela med mig utav. Här bjuder jag på personliga favoriter, skönhetstips, shoppingtips, det bästa från modescenen, produkttester, funderingar och vardagliga ting. Jag blandar yta med djup och högt med lågt. Välkommen!


Maria Sjöbeck är beteendevetare och KBT terapeut. Hon har under tio år arbetat med rehabilitering och utbildning inom allt som har med förändringar att göra. Brinner starkt för dem som har en psykisk ohälsa som ofta skapar bekymmer i vardagen, med rätt verktyg kan man hitta inre frid. Hon skriver om livet, relationer och människor. Svarar på dina frågor om beteende hos dig själv eller andra


Alexandra Rydholm letar efter positiva historier och skriver om möten med människor som berör. Det stora och det lilla som får oss att se vår värld ur ett större perspektiv. Med sin erfarenhet från styrelserum och premiärer till ghetton och krishärdar vill hon servera oss sina vardagliga funderingar som alltid är kryddade med mycket tro, hopp och kärlek.


Mia Högfeldt  är en av de mest anlitade make-up artisterna i Sverige. Mode och reklam har varit mest dominerande under hennes karriär. Senaste 6-7 åren har hon dessutom arbetat både bakom och framför kameran på TV-produktioner som bland annat ”Shes got the look”och ”Min Stil” i TV4 där hon är expert. Under 2015 släpps hennes bok ”MakeUp” på Bonnier Fakta.


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se