Annika Theens

Gruppträning för personalen

  • 30 augusti, 19:58

I måndags och tisdags hade vi personalaktiviteter på vårat jobb. Jag vet inte om jag har berättat att jag jobbar på en idrottsanläggning?!. Nu skulle iallafall all personal få prova bitar av några av våra gruppträningsformer. Bara för att vi ska veta vad vi har för utbud. Några hade jag inte provat trots att jag jobbat så länge. Och skulle kanske inte ha gjort heller om vi inte hade haft denna aktivitet.

Måndag 27/8 kl 13.45 – 15.15
Indoor Walking: Brukar jag träna. Men första gången trodde jag att det skulle vara ganska lugnt och en pensionärsanpassad träningsform. Men icke….man kan bli hur slut som helst.

  Punch Out: Hade inte provat. Man jobbar i par. Boxar och försvarar om vartannat. Superjobbigt, men kul. Varning för blåmärken dock om partnern missar försvarshandskarna.
Body Pump: Min favorit styrketränings form. Har man hållit upp ett tag så får man ruskig träningsvärk 2:a dagen efteråt.
   Aqua Power: Rena chillpasset trodde jag. Men vad jobbigt det blir att köra hantlar i vatten. Kul!

 

Tisdag 28/8 kl 13.45-15.15
  Sh´bam: Här blandas olika dansformer. Man kan bli förbannad som en kollega till mig uttryckte det, om man har problem med kordinationen.
CX worx : Magen, ryggen får en rejäl genomkörare med fokus på core.
Body Balance: Ett riktigt chillpass trodde jag. Man får ett lugn, men musklerna får sitt genom stretch och tänjningar och balansövningar. Ett skönt pass.
Total Training: Jag säger bara OJ!!!! När jag var som mest vältränad tyckte jag om cirkelträningar som detta är en form av. Men nu är jag tyvärr inte i den formen längre. Det är en väldigt bra träning och man blir helt slut. Men ”idioten” är inte rolig.

Ska tänka på det när vi kör den med innebandytjejerna som jag tränar.

Men det var den träningen kort sammanfattad. Ett kul initiativ. Men imorgon kanske jag kör en gammal goding…Body Pump. Känner att träningsvärken håller på att gå över. Dags att skaffa en ny.

Ha en fin avslutning på veckan!!

KRAM

Bild lånad från www.iksu.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER