Annika Theens

Jag älskar hösten

  • 21 september, 11:35

När det är riktigt fint väder på hösten så är nog det den årstid som jag tycker mest om. De där soliga fortfarande varma dagarna med alla dessa vackra färger. I love it!!! Även om hösten nästan är den stressigaste tiden om man bortser från julen så är det ändå ett slags lugn över den.

Den här helgen blir definitivt inte så lugn för vår del. Det är innebandycup i stan och både min yngsta dotter (vars lag jag är tränare i) och bonussonen spelar. Så håll tummarna att det går bra för dem.

Här kommer några fler härliga höstbilder.

Ha en fin helg!!

KRAM

Byxor: Mos Mosh, jacka: Chill Norway, skor: Bulldozer

Foto: Gunnar Högström


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300