Annika Theens

En söndagens

  • 14 oktober, 16:43

Jag vet att jag har lovat bilder från renoveringen och det kommer innan kvällen är slut. Vi sitter och kollar på bilder före renoveringen. Så snart, mycket snart kommer ni att få se. Vi är inte alls klara ännu, men ”det tar sig så mordbrännaren”. Jag har gjort något idag som jag inte trodde mig klara av. Jag har kört skärmaskin idag och skurit kakel. Gick faktiskt rätt bra. Man fixar rätt mycket bara man provar.

Äldsta dottern är fortfarande i Stockholm, hon gör sin prao där. Lite pirrigt för mamma och sms: ar gör jag ju lite då och då. Hon säger att hon inte längtar hem men jag längtar efter henne iallafall. Hon kommer hem på lördag.

En liten söndagens med en sms:ande mamma.

Jeans: Circle of trust, skor: Converse, Kofta: Mos mosh, jacka: Rose bud.

Ha en skön söndag, renoveringsbilder kommer under kvällen.

KRAM

Sorry för skuggorna!!


Ett svar till “En söndagens”

  1. Freja skriver:

    Så kul att renoveringen går framåt, och visst kan man mycket, det gäller bara att våga prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER