Annika Theens

Bildcollage från modevisningen

 • 21 oktober, 17:30

Igår var sambon och jag på Creative Lounges modevisning här i Umeå. Superkul och trevligt att titta på snygga kläder. När vi stod och väntade att få gå in så träffade vi Marita och hennes man. Marita är en av min bloggläsare som åkt till Umeå för att se modevisningen. Kul att vi träffade dem, vi hade trevligt med dem hela kvällen. Tack ska ni ha om ni läser detta!

Som sagt fina kläder och modeller var det. Jag tog en del bilder men det var rätt mörkt därinne och vi satt en bit ifrån så jag hoppas ni ursäktar den dåliga bildkvalitén. Här kommer iallafall ett litet collage.

Skulle jag fått önska mig en av outfitsen så skulle det ha blivit denna från Day. Blusen är så snygg och jag tror (men är inte helt säker) att även byxorna kommer från Day.

Njut av söndagkvällen.

Imorgon tänkte jag visa vad jag hade på mig på modevisningen. Jag tycker en stor del av njutningen av att gå ut är när man förbereder sig.
Sminkning och val av kläder och skor.

KRAM


4 svar till “Bildcollage från modevisningen”

 1. Marita skriver:

  Klart jag läser! Jättekul att tillbringa kvällen med er. Tack för det! Underbart att få se dina bilder(mina iphonebilder blev kassa/mörka) Ha det bäst /Kram

 2. Freja skriver:

  Håller med dig om blusen, den var verkligen snygg!

 3. Anettte skriver:

  japp , super snygg blus !!! Ska bli kul o få se hur fin du var ;0)
  kram

 4. browneyedgirl skriver:

  Spännande att se hur snygg du var =) För det vet vi i alla fall säkert att du är….*hihi* Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER