Annika Theens

Skulle köpa klänning för pengarna

 • 23 oktober, 20:55

Om det skulle regna pengar över mig så skulle jag köpa den här klänningen som jag blev totalt förälskad i. Vi sitter och tittar rätt mycket på klänningar nu inför ett speciellt tillfälle som jag ska berätta för er om i sinom tid. Synd att den klänningen är så dyr, men det är alldelens alldelens underbar. Klänningen kommer från ett  danskt  märke som jag är jätteförtjust i. En ledtråd är att det var många saker därifrån på min önskelista från Isa Couture.

Javisst, By Marlene Birger kommer den ifrån..

Bilden lånad från By Marlene Birger.

Visst är den jättefin! Förutom att ha tittat på klänningar idag så har det varit en vanlig tisdag. Jobb och träning med dotterns lag. Det är seriestart på söndag, ska bli superspännande. Nu är det dags att gå och sova. Är riktigt trött.

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni får en god natt sömn nu!

KRAM


4 svar till “Skulle köpa klänning för pengarna”

 1. Jättefin klänning!
  Den skulle jag verkligen kunna tänka mig skulle trivas i min garderob också! 🙂
  Kram,
  Linda

 2. Eva skriver:

  Såå fin, synd att den inte fanns på kappahl ju 🙁 hur dyr var den? hoppas du fick en god ntts sömn å ha en fin dag kram

 3. browneyedgirl skriver:

  Den är helt underbar =) Den skulle jag sååå vilja ha! Kramen

 4. Paula´z Blogg skriver:

  En helt underbar klänning 🙂

  Ha en fortsatt bra dag!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300