Annika Theens

Föreläsning med Patrik Sjöberg

 • 25 oktober, 12:04

Patrik Sjöberg är på besök i stan. Han skall tillsammans med Maria Akraka hålla en föreläsning speciellt inriktat till idrottsledare om utsatta barn. Det är BRIS som anordnar denna föreläsning. Och det ska verkligen bli intressant att lyssna på dem. Är det någon av er som läst Patriks bok? Jag har inte gjort det men kan tänka mig att den gripande. Tänk vad mycket hemskt som sker i det tysta! Så många, framförallt barn som lider och inte vågar berätta hur de mår och vad som händer med dem. Och så fegt av alla vuxna som utnyttjar barnen. Jag tänker verkligen på alla som blivit utsatta både som barn och vuxna.

Jag berättar mer om föreläsningen när vi kommer hem.

Ha en fortsatt fin dag så länge.

KRAM


2 svar till “Föreläsning med Patrik Sjöberg”

 1. Sofi skriver:

  Hej hej!

  Jag har inte läst hans bok men skulle vilja någon gång i framtiden:)
  Gillar din stil! Måste ju få fråga vart du köpt den fina svarta jackan som du har i inlägget nedan? Så snygg!

  Kram Sofi

 2. Linda Rö skriver:

  Hoppas kvällen var givande. Jag har läst Patriks bok och jag tycker den var hemsk. Men det gav så mycket på många sätt. Mitt råd är LÄS DEN!
  Skulle gärna gå på en föreläsningen med honom..
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER