Annika Theens

Ofattbart

 • 16 november, 17:13

Nu måste jag faktiskt ta tillbaka det jag sagt att jag aldrig vinner något! För nu har jag gjort det igen. På fina Anna Wii:s blogg har jag vunnit en Wonderbra bh. De är superfina. Jag köpte faktiskt en när jag var och provade ut storleken ifall jag skulle vinna, för jag kunde ju inte i min vildaste fantasti drömma om att jag skulle vinna ännu en gång!

Vad härligt med fredag. Sambon har jobbat på bra i källaren. Det är nästan så att jag får dåligt samvete att jag sitter och bloggar nu. Men jag ska snart gå ner och hjälpa honom. Vi ska måla lite väggar och sedan foga klart i helgen.

Här kommer en suddig dagen outfit. Ursäkta för den dåliga kvaliten. Jeansen kommer från Circle of trust, toppen från Kappahl, halsduk H&M, skorna från Primeboots och smycken från Icon Design.

Efter vi fixat lite i källaren ska jag försöka titta in hos er och se vad ni har haft för er.

Ha en fin kväll så länge!

KRAM


4 svar till “Ofattbart”

 1. Jane skriver:

  Ååh ! Vad jag gillar när du har lite längre hår . Vrålsnyggt.
  Kramar i massor / Jane

 2. Freja skriver:

  Grattis till vinsten!

 3. ☆ Annmi skriver:

  Stort **Grattis** till vinsten 🙂
  /Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300