Annika Theens

Att stanna upp

 • 29 november, 15:19

Man borde bli bättre på att stanna upp, andas in och njuta av det som är. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Jag känner iallafall att jag ofta är dålig på att vara här just nu. Stressar och tänker på vad som kommer härnäst. Vem vet om det blir något härnäst?! Och visst ska man titta framåt, men kanske är det bättre att njuta här och nu. Och detta med att man jämt ska vara nåbar. Ibland tycker jag att det är så stressande. Självklart vill man vara det. Men ibland kan man känna sig bortvald när den man sitter och fikar med måste svara på sms eller ta telefonen.

Man vill ju känna att man är viktig. Det vill nog alla.

Jag ska skärpa mig, för jag gör likadant ibland. Speciellt om barnen sms:ar eller ringer.

Nu ska jag ta och njuta av att få göra vardagsmiddag. Och sedan stressa (nej….inte stressa, njuta) till dotterns träning.

Ha en stressfri här och nu kväll!

KRAM

Bilder: Andreas Gradin


11 svar till “Att stanna upp”

 1. Freja skriver:

  Jag hade en ”leva i nuet” stund igår, när jag och dottern var på stan och hon var glad och positiv och visade att hon ville vara just där med mig. Hon ät så extremt självständig, och har varit det sen hon var liten, vilket jag tycker är fantastiskt bra, men det gör oxå att jag njuter extra mycket när hon släpper in mig lite närmre!

 2. Linda Rö skriver:

  Hoppas dagen blev lugn och stressfri!!!

  Önska dig även en stressfri fredag!

  Ps: kolla in mitt inlägg idag fredag – du har en Award att hämta

  Kram

 3. Carina skriver:

  Kloka rd Hoppas att du får en fin dag

 4. Therese skriver:

  Ja det är skönt att sluta stressa och njuta av nuet…något jag blivit bättre på! Kram

 5. Paula´z Värld skriver:

  Hoppas att helgen blir bra 🙂
  Jag har ändrat bloggadress, men finns fortfarande på wordpress 🙂

  Kram

 6. Eva skriver:

  go kväll fina du …härliga inlägg här 🙂 önskar dig en skön helg kram

 7. Paula´z Värld skriver:

  Ha en mysig lördag!

  Kramen

 8. mia skriver:

  Ha en stressfri helg fina A, stäng av mobilen och strunta i att svara på både sms och mejl. Sitt länge ner med Din familj i nuet och ät o drick gott och Du tänk inte på morgondagen, den kommer i allafall fastän Vi vill eller inte…;-)
  Många varma adventskramar Mia

 9. Instämmer helt och känner verkligen igen mig.
  Leva i nuet är det ultimata, man får påminna sig själv. Stanna upp och reflektera.
  Men ack så svårt när vardagen bara rullar på.
  Önskar dig en super mysig och lugn första advent.
  Kram kram!!

 10. ☆ Annmi skriver:

  Mmmm…Att leva i nuet är nå’t jag ”lärt mig”….
  /Kram ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300