Annika Theens

Frisörbesök och dagens

 • 4 december, 06:05

Det är länge sedan jag var hos frissan nu och idag ska det ske. Härligt!! Jag håller på att spara ut håret lite nu men det behövs ändå klippas. Kluvna toppar och ostyrigt hår. Jag älskar att vara hos frissan, det är så skönt när någon håller på med mitt hår.

Det har kommit mer snö i natt, så jag måste gå ut och skotta lite innan jag ska iväg till jobbet. Sambon tog det värsta innan han åkte. Tack för det! Det blev inte så mycket packande igår men jag planerade iallafall vad jag ska ta med mig så det är bara att plocka fram och hoppas att det inte ligger i tvätten.

Hoppas ni får en fin dag ni underbara!!

Här kommer en dagens. Jeans: favvisarna från Circle of trust, blus Ester elenora

KRAM


10 svar till “Frisörbesök och dagens”

 1. Linda Rö skriver:

  Hoppas du oxå får en underbar dag….
  Dom jeansen är verkligen helt super…

  Kram
  Linda

 2. Paula´z Värld skriver:

  Godmorgon!
  Domdär jeansen var ju snygga!
  Jag borde kanske också till frissan o klippa mej, men det blir inte av !
  Här är det -20 grader nu….

  Ha en bra dag!

  Kram

 3. Du är lika snygg som alltid!

  Njut riktigt ordentligt av frissabesöket nu!

  Kram Pia

 4. ☆ Annmi skriver:

  Wow…Snygg outfit ♥…
  Härligt att gå till frissan & göra sig Vinterfin/Kram från mig i snöyran!

 5. Sojka skriver:

  Tack så mycket!

  På tal om frisörtid så är det egentligen dags nu då jag går var 3dje mån men vill försöka skjuta på det nu så jag inte behöver fixa håret preics vid beräknat för födseln. Så får lida ett tag till. 🙂

 6. Therese skriver:

  Spännande, då får vi se bild på nya frisyren sen! Njut och ha det så gott! Kram

 7. Riktigt snygg blus! Hoppas du får en skön stund hos frisören.
  Du är förresten veckans bloggtips hos mig!

 8. Eva skriver:

  åh så fin du är 🙂 men det är du alltid ..ha en fin kväll kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER