Annika Theens

Julveckan

 • 17 december, 11:40

Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen. Det har varit så mycket och även om jag älskar att skriva här och även läsa och kommentera era bloggar så har jag prioriterat bort det i helgen. I lördags hade Lilleman innebandysammandrag och de vann ena matchen och förlorade den andra. Växellådan på bilen började väsnas mer än vanligt på ditvägen och när vi skulle hem så gick det knappt att lägga in någon växel. Som tur var körde sambon, men det är så typiskt!! Sådan utgifter vill jag inte veta av. Bilar ska bara rulla på och inget kosta! Men nu blir jag ju illa tvungen att cykla på jobbet, vilket jag gjorde imorse. Och det är så skönt och går nästan lika fort som att köra men det är så lätt att ta bilen om man är stressad. Jag har fått en nyav kära sambon som julklapp i förskott, så det är en fröjd att cykla på den mot min gamla.

Ikväll ska jag berätta lite mer om helgen, vi har haft personalfest och lyssnat på Kizz.

Ha en fin måndag

KRAM

Mysdress från Chill Norway.


7 svar till “Julveckan”

 1. Paula´z Värld skriver:

  Usch nej, bilar ska fungera o därmed basta 😉
  Idag snöar det för fullt här….

  Kram

 2. mia skriver:

  Tur det finns cyklar, jag har åkt buss NU några dagar för det är ju skiiiithalt rent ut sagt , för all den fina snön som kom blev bara slask, har Då rakt ingen lust att åka omkull några dagar innan jul ;-)- Hoppas det är sandat uppe i dina trakter,
  Kör försiktigt A !!! Decemberkram ifr slaskigt Ö, Mia

 3. Jobbigt när bilen strular, det ska bara fungera. 🙂
  Vilken underbar mysdress du har.
  Önskar dig en fin kväll!
  Kram kram!

 4. Linda Rö skriver:

  Att det är mycket nu är helt förståligt… Det märks nästan på samtliga bloggar.. Så stressa inte .. Vi finns här..
  Stor kram och glöm inte att njuta av julen också…

  Kramar

 5. Freja skriver:

  Håller med om bilar! De (och alla andra maskiner) ska bara fungera! Vår torktumlare la av för ett halvår sedan så vi har använt torkskåpet i stället, och nu har det lagt av… Nu försöker vi hanka oss fram för att köpa ny torktumlare på mellandagsrean…

 6. vivekahedlund skriver:

  Så fint.
  Kram
  Viveka

 7. Nilla skriver:

  det är hemskt vad mycket det är nu. innebandy kör mina killar också. var på julmiddag med stora sonens lag i kväll. vilken fin mysdress! kram Nila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER