Annika Theens

Julefrid och juloutfit

  • 25 december, 12:26

Hoppas att ni alla hade en underbar julafton och resten av julhelgen fortsätter likadant. Hos oss är det verkligen vackert just nu, lite kallt bara.  Men träden är vita av all snö och gnistrar som diamanter. Vi får se om vi vågar oss ut i kylan i dag och fota lite vackra träd.

Igår var vi hos svärföräldrarna. God mat och trevligt sällskap, precis som det ska vara. Pratade med barnen i telefonen och de hade också en fin julafton. När vi kom hem tog vi det lugnt i soffan och vid 22:30 tiden åkte vi till kyrkan och midnattsmässa. Det har blivit lite av en tradition, just vid jul är det så stämningsfullt i kyrkan tycker jag. Även om jag inte är speciellt kyrklig av mig.

Ha en fortsatt trevlig julhelg!

KRAM

Julaftonens outfit med och utan dräktjackan från Kappahl. Klänning H&M, skor Stylesnob

Lilla Ida, en av svärföräldrarnas pudlar som gärna ville vara med och fira jul och det blir man ju rätt trött av.


2 svar till “Julefrid och juloutfit”

  1. Tittar in och önskar dig en fin fortsättning på julen ,låter som ni hade en mysig julafton! Snygg klänning, fin gran och riktigt coola skor… jag köpte nästan likadana på Nilson i veckan som jag ska ha på Nyår :). kram

  2. fille skriver:

    Hade du en bra julafton ?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER