Annika Theens

Tillbakablick 2012 del 1

 • 7 januari, 14:12

En lite annorlunda tillbakablick på 2012 tänkte jag bjuda er på i form av favoritoutfiter under året som gått. En del av dem är ju bara lånade för att fotas i och då är det underbara Evelina och Creative Lounge som lånat ut kläderna till mig. Tack så hjärtligt för det!

Vi kör igång med den här outfiten som till stora delar hamnade i min garderob. Skorna från Ugg, byxorna Circle of trust och toppen från Chill Norway blev både min sambo och jag så förtjusta i att vi köpte dem i stället för Primebootsen som vi hade tänkt. (De hamnade ändå hemma hos mig men lite senare på året.) Jackan och väskan från Frontrowliving   hade gärna fått komma med de med, men någonstans får man lov att begränsa sig.

Foto: Evelina Boström

Här är samma jeans från Circle of trust, topp från Valerie och skor från Stylesnob.

Underbara dräktjackan från Valerie, en annan favoritmodell av Circle of trust jeans, smycken från Syster P och Bohemian Luxury, skor från Dinsko.

Samma jeans med linne och skor från H&M, jacka från Rosebud.

Ja, nu tror jag det räcker för idag. Återkommer med det andra halvåret imorgon.

Hoppas ni får en fin kväll!

KRAM


7 svar till “Tillbakablick 2012 del 1”

 1. Paula´z Värld skriver:

  Snyggt!
  Ha en bra tisdag!

  Kram

 2. Anette skriver:

  Wow vilken Donna !!! Superfina bilder !!
  Kikar in o önskar dig en god fortsättning 🙂
  Jag e tillbaka i liten skala ….
  Kram , du fina !

 3. Jessica M skriver:

  Gillar verkligen de bruna skorna från Stylesnob. Jättesnygga!

 4. Vilken härlig outfit kavalkad.
  Du klär i allt!
  kram!!

 5. browneyedgirl skriver:

  Hej snygging =) Nu är jag fylld med inspiration, ja så fylld av det att jag ska rensa och städa garderoben *hihi* Tack snälla för det. Kram kram

 6. Du är så fin! Längtar tills jag får min gamla kroppsform tillbaka och kan börja shoppa nya kläder…
  Hoppas du har en bra vecka.
  Kram

 7. Paula´z Värld skriver:

  Nu har jag skickat vänförfrågan åt dej på Facebook 🙂

  Ha en fin kväll!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER