Annika Theens

Så mycket bättre

 • 16 januari, 13:21

Så mycket bättre känner jag mig idag.  Men jag är fortfarande matt och vaknade med sprängande huvudvärk, förmodligen för att jag inte ätit och druckit så mycket igår. Har jobbat hemma och är tacksam att jag har ett jobb där jag kan göra det. Även om det är bra för jobbet också, annars hade jag inte gjort något idag utan bara varit hemma.

Tittade runt lite på vårkläder igår och kom in på Hope:s hemsida. Ni som följt mig ett tag kanske kommer ihåg att Hope är ett av mina favoritmärken. Synd att de är så dyra. Iallafall såg jag att den tröjan jag fick i födelsedagspresent ifjol. Grandsweather kommer i ny upplaga i vår, en lite vårligare färg. Skulle jag gärna vilja ha, men det får räcka med en sådan tröja. Någon måtta får det vara.

Bild lånad från Hope Sthlm

Och här är en bild från i våras där jag bär min tröja, hittade tyvärr ingen bättre bild.

Ha en underbar fortsättning på dagen!

KRAM


11 svar till “Så mycket bättre”

 1. Riktigt god bättring kära du!! Maken låg som du igår & jag kryssar fingrar & tår för att slippa….

  Puss på dig

 2. Freja skriver:

  Åhh, vilken härlig tröja, förstår att du gillar den!

 3. ☆ Fru Eriksson skriver:

  Skönt att du känner dig bättre…
  Waooo,fin tröja 🙂
  /Kram

 4. Miss Tess skriver:

  Vilken mysig tröja, superfin!

  Krya!

  Kram

 5. Paula´z Värld skriver:

  Vad skönt att du mår bättre 🙂
  Hoppas att du mår ännu bättre idag!

  Mysig tröja 🙂

  Kram

 6. Babs skriver:

  Härligt att kunna jobba hemma men du får inte glömma bort att dricka.
  Tröjan är snyggare på dig och en snyggare färg också.
  Kram

 7. Fina Frun skriver:

  Skönt att du mår lite bättre idag. Hoppas helgen blir bra!

 8. maria skriver:

  Vad skönt att du är bättre ialla fall.. Hoppas du blir helt bra snart..

  Trevlig fredag och ta hand om dig
  //Maria

 9. Therese skriver:

  Härligt att du är bättre. Den där tröjan skulle jag vilja ha nu, sitter i köket och fryser. – 15 ute , Brr! Kram

 10. Linda Rö skriver:

  Riktigt mysig och snygg tröja..
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300