Annika Theens

Njutning

 • 21 januari, 12:29

Att vara på spa:t i lördags var en njutning. Det blev inte så mycket träning, vi simmade lite grand men sedan njöt vi bara i varma källan och i solrummet. Skönt att bara ta det lugnt och att det inte var någon match i helgen som vi var tvugna att ta hänsyn till. Vi hade fått låna en bil i helgen som sambon skulle fota för att den ska säljas. Det var en riktig läckerbit.

Nu är det måndag igen och jobbet pockar på. Tack och lov visar termometern endast -9 grader idag. Vår egen bil är inlämnad på verkstaden men blir inte klar förrän fredag nästa vecka, så jag få trampa på cykeln någon vecka till.

Hoppas ni har haft en fin helg!

KRAM


4 svar till “Njutning”

 1. Jane skriver:

  Vad härligt du har haft det vännen.
  Dunder kramar i massor / Jane

 2. Paula´z Värld skriver:

  Vad härligt 🙂

  Ha en fin tisdag!

  Kram,kram

 3. mia skriver:

  Mysig jacka att gosa in sig i era köldgrader där uppe, idag har Vi minus 15 och jag är såå glad att slippa cykla till jobbet…inte förrän på torsdag. Fått några dagar att röja i lyan, städa lite lådor och skåp och ta hand om tvätt, behövde någa sådana dagar.
  Ha en fin tisdag o hoppas Ni inte har såå där förb kallt. Många kramar/Mia

 4. Freja skriver:

  Lite mer överkomligt att cykla i -9 än i -20, men jag förstår att det blir skönt när bilen är tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER