Annika Theens

Dyrt vs billigt

 • 23 januari, 11:40

Fick hem H&M katalogen för någon vecka sedan och jag hittade massor som jag skulle vilja köpa. Och fördelen med H&M är att det inte är så dyrt och kvalitén tycker jag ofta är helt ok även om man märker efter många tvättar att det inte är så bra. Men helt ok för pengarna. Jag gillar också Tiger of Sweden och såg en kavaj och byxor därifrån som är så snygga. Där är ju prisläget helt annorlunda. Och frågan är om det är värt sååå mycket mer, men det är nog helt beroende på hur mycket man använder kläderna. Tiger har ofta väldigt klassiska kläder och då kan man betala lite mer eftersom det alltid kommer att kännas rätt.

Visst var det väl läckert?! Men kavajen kostar 3299 kr och byxorna 1699 kr. Nu skulle jag nog inte köpa den här färgen även om den är jättesnygg, just för det skulle inte kännas bra om man bara använder kläderna i en säsong.

Däremot dessa från H&M skulle jag nog kunna köpa i rött, eftersom de är billigare och man känner att det inte gör något om man tröttnar på dem, inte lika mycket som om man skulle köpa de dyra från Tiger. Gillar ni färg? Egentligen är jag mycket för svart och grått men ibland är det kul med färg.

Ha en fin dag!!

KRAM


5 svar till “Dyrt vs billigt”

 1. Freja skriver:

  Jag ÄLSKAR färg!

 2. Babs skriver:

  Jo jag gillar rött och gult fast inte tillsammans!
  Kram

 3. Paula´z Värld skriver:

  Härliga färger 🙂

  Ha en bra torsdag!

  Kram

 4. Therese skriver:

  Jag gillar färg, är däremot inte mycket för svart! Tycker också om billigare kläder för jag köper mycket nytt och vill kunna slänga iväg det jag är trött på! Kram

 5. Ergo Sum skriver:

  Båda kostymerna ser jättefina ut – jag har lika gärna färg som jag har svart. Men jag kan hålla med om att jag inte skulle ha köpt något i säsongens färg för så mycket pengar. För vem vet hur mycket lust man har att använda det nästa år? Nu handlar ju jag väldigt lite – men tycker att man faktiskt får mycket bra på H&M – för de pengar man betalar.

  Kram och hoppas du får en finfin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER