Annika Theens

Upp och nedvända världen

 • 25 januari, 20:20

Jag är dålig på att uppdatera bloggen just nu. Jag är inne i en period då jag inte har någon motivation. Vet inte vad jag ska blogga om och har ingen ork. Det är nog en en tillfällig svacka hoppas jag. Annars är det väl dags att göra något radikalt. Vad det nu kan tänkas vara?!

I helgen blir det match med yngsta dotterns lag, sedan ska vi jobba med att packa kakor (vi får väl se vad det innebär) hela helgen. Från kl 15-20:30 imorgon. Inte så särskilt uppmuntrande. Speciellt inte efter en vecka då jag helst av allt bara hade velat ta det lugnt.

Hoppas ni kommer att hitta på något roligt i helgen! Och förlåt för det lite negativa inlägget. Min glada sambo hälsar till er alla.

Ha en fin helg!

KRAM

Så här tråkig känner jag mig idag!


3 svar till “Upp och nedvända världen”

 1. Freja skriver:

  Jag hade en bloggdipp över jul och nyår så jag känner igen mig. Mitt sug är så smått på väg tillbaka, men jag funderade på att ta en längre paus för att se om det blev roligare sen…

 2. Linda Rö skriver:

  Hej ..
  Det känns lite som det är vanligt att man tappar lite motivation i januari.. Det händer såååå mycket i december att det mesta i januari känns som upprepningar och tråkigt.. Har lite samma känsla..

  Men ta det lugnt.. Vi finns här när du kommer tillbaka..
  Ta hand om dig och de dina.. Tror att motivationen kommer tillbaka i takt med att snön försvinner och du kan börja använda vårkläderna..
  Kramar

 3. Tindy skriver:

  Men du, du ser i alla fall smashing ut på fotot, Jojo!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER