Annika Theens

En nästan dagens

  • 29 januari, 15:29

Idag bjuder jag på en bild från i somras, men outfiten är densamma förutom att jag har mina svarta kängor på mig och en svart kavaj utanpå. Längtar tills det blir ljusare så man kan ta någorlunda bra bilder innan man åker till jobbet.

Idag är det träningar både för Lilleman och yngsta dottern. Det är ju pappavecka denna vecka, men Lilleman är alltid hos mig en extra dag i veckan eftersom hans pappa har ett jobb som gör att han måste ligga borta. Och det är bara kul tycker jag att jag får en bonusdag. MEN…just nu när vi inte har bil blir det lite problem. Han har träning kl 18 och dottern 19:15. Så jag får ringa runt och se om någon har plats för honom. Det brukar ordna sig.

Vad är det för cykelföre här idag då? -2 grader och faktiskt så snöar det inte…än iallafall. Skönt att det inte är så kallt.

Ha en fin dag!

KRAM

Jeans: Circle of trust, topp: Chill Norway, jacka: Rose Bud, Smycken: icon design


2 svar till “En nästan dagens”

  1. Tina skriver:

    Barfota i skor o kortärmat, lääängtar. Gillar matchningen grönt o blått. Kramisar Tina

  2. Paula´z Värld skriver:

    Ha en fin onsdag!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300