Annika Theens

Ett utmärkt tillfälle

 • 8 februari, 08:14

Att fynda höstens och vinterns mode till bra priser är just nu verkligen ett tips! För här uppe i norr kommer vi att kunna ha nytta av dessa kläder i åtminstonde två månader till. Och nästa år kommer det en ny vinter det kan vi vara säkra på.

När det är höst och vintersäsong tycker jag att det är roligare att handla de kläderna men när sommaren kommer så är det roligare att handla lite tunnare och ljusare kläder. Vilken säsong tycker ni det är roligast att handla kläder?

Här kommer lite tips på kläder som ni kan handla mycket billigare hos Creative Lounge. Jag är sugen på koftan från Vintage by Fé, men den finns bara kvar i stl L/XL. Den passar utmärkt även till lite kyligare sommarkvällar.

Byxorna från Mos mosh passar även dem till våren, en av de skönaste byxor jag provat. De finns inne i nästan alla storlekar.

Själv tycker jag att rea ska vara minst 50% för att det ska kännas som ett riktigt fynd. Men har man varit sugen på något och det kommer på 25% så är det inte heller fy skam.

Ha en skön fredag!

KRAM

Bilder: Gunnar Högström


13 svar till “Ett utmärkt tillfälle”

 1. Therese skriver:

  Jag gillar Höstmodet bäst, det är ofta supersnyggt (som du har på bilden tex) efter det kommer vårkäderna. Gillar inte sommarkläderna speciellt. Tycker vårkläderna funkar på sommaren med ett komplement av ett par jeansshorts. Annars är sommarkläder mest sladdriga linnen och strandklänningar som man använder mycket begränsat i detta land!!

  Ha en fin helg, kram

 2. Miss Tess skriver:

  Snygging!

  Här är det för tillfället lite klädshopping när allt fokus läggs på inredning men sen så:)

  Kram

 3. Matilda skriver:

  Jag tycker om att handla för alla årstiderna men det är nog ändå något speciellt med sommarkläder. Shorts, snygga skor och tunna, färgglada kläder. Längtar! Bra blogg med förresten! Kram

 4. Eva skriver:

  Åh va snyggt !!! ang pennan för naglarna så har jag den bara på tårna för där är den super o sommaren perfekt 🙂 hoppas du har det gott å får en skön fredag kramen

 5. Paula´z Värld skriver:

  Ja här ser det ju också ut som att vi får vänta rätt länge på varmare väder….För tillfället -10 grader . Och så tycker jag att det är kallt härinne också..
  Yngre dottern bortrest till Helsingfors o så ha äldsta skrivit nationella modersmålsprovet..texkompetens

  Önskar dej en mysig fredagskväll!

  Kram

 6. browneyedgirl skriver:

  Älskar att handla vårkläder, fyndade idag till och med =) Finns på bloggen. Men efter sommaren älskar jag att få fynda lite varma gosiga koftor och härliga tunikor.
  Kram fina ochha en toppen dag!

 7. Tina skriver:

  Wow vilka fina bilder, snygging. Älskar att fynda oavsett årstid. Efter att legat sjuk en vecka är jag grymt laddad att handla lite nya kläder. Ha en härlig helg. Kramisar Tina

 8. shadaim12 skriver:

  Supersnyggt, jag vill ha alltihopa =)

 9. Mimmi skriver:

  Vilken tjusig blogg! Fina bilder. Fotomodell!! 😉 Kram

 10. ansepanse skriver:

  det spelar nog ingen större roll vilken årstid det är men kanske sommarkläder är roligast i allafall
  snygg outfit 🙂
  kramar och en fin helg till dig

 11. ☆ Fru Eriksson skriver:

  Snyggt…
  Jag shoppar när jag hittar nå’t oavsett årstid hihi
  /Kram

 12. Håller med när det gäller rean. Det känns inte riktigt som rea när det inte är typ 50%. Fast oftast vågar jag inte vänta om det är något jag verkligen vill ha utan köper det direkt.
  Riktigt snygg kofta!
  Hoppas du får en underbar helg.
  Kram

 13. Freja skriver:

  Jag tror inte jag säsongshandlat nån enda gång i mitt liv. Jag köper kläder när jag behöver dem, ofta när säsongen redan är förbi och helst på rea… Just nu har vi köpstopp i två månader, så nu handlas det definitivt ingenting!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER