Annika Theens

Guld möter silver

 • 8 mars, 15:32

För många herrans år sedan när jag fyllde 30 år så fick jag en färganalys av mina bröder och deras respektive. Hittade igen den för ett tag sedan och det är verkligen kul att titta i den. En liten aha-upplevelse och man förstår bättre varför man trivs i vissa kläder och färger och inte i andra.

Jag ska enligt analysen bära guld i stället för silver. Det stämmer nog också, men jag tycker silver är väldigt vackert, speciellt i smyckesform. Även om jag för all del trivs bäst i guld och det är väl för att jag klär bättre i guld?! Men för den skull så har jag inte bojkottat silver.

Nåväl, man ska inte stirra sig blind på analyser och tips utan mest gå på vad man själv trivs i.

Guldjacka Ester Elenora, byxor Hope

Silverjacka: Ester Elenora, byxor Hope, väst H&M, skor Stylesnob

Vad tycker ni? Är det någon skillnad?

Ha en fin fredagkväll.

KRAM


6 svar till “Guld möter silver”

 1. Cecilia skriver:

  Guldjackan,absolut!

 2. Paula´z Värld skriver:

  Guldjackan definitivt 🙂

  Ha en mysig fredagskväll o en härlig helg!
  Kika in till min nya blogg 🙂

  Kram

 3. Linda Rö skriver:

  Du är lika snygg i båda….
  Stor kram

 4. Tina skriver:

  Tycker du är supersnygg i båda. Kramisar Tina

 5. Freja skriver:

  Jag är nog mer för guld, det känns som en varmare färg… Sen kan jag själv inte med att blanda guld och silver, det får vara antingen/eller…

 6. Miss Tess skriver:

  Snyggo!
  Guldvarianten blir lite varmare på dej tycker jag, superfint!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER