Annika Theens

Love forever

  • 27 maj, 12:59

Vilken helg det har varit. Strålande sol hela helgen nu är det nästan så att man förväntar sig att det ska vara strålande väder. En massa trädgårdsarbete har det blivit, lite fotboll med vinst för Lillemans lag och även för yngsta dotterns, det är ju alltid roligt när de vinner. Iallafall så har vi fått iväg hela hagtornshäcken och dess taggar nu. Ja, det kanske var att överdriva för det ligger säkert taggar kvar i gräsmattan som någon kommer att få i foten i sommar.

Jag och min man tog med oss Josh ut och fotade lite mer klänningar från Creative Lounge och idag ska jag visa en klänning från Love forever. Man kan ha den både som tunika och som klänning, beroende på hur bekväm man känner sig i korta klänningar. Men på stranden när man ska gå och köpa glass kan jag nog tänka mig att använda enbart den över bikinin. Annars tycker jag den var ursnygg över jeansen eller ett par tights.

Bilder: Gunnar Högström

Klänning: Love forever. Jeans Dbrand båda finns hos Creative Lounge

Ha en fortsatt fin måndag!!

KRAM


2 svar till “Love forever”

  1. Freja skriver:

    Härlig klänning, för mig får det bli med leggings till!

  2. Kicki skriver:

    Jättemysig klänning! Gillar när man kan ha dem både barbent eller med jeans/leggings till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300