Annika Theens

Maxiklänningen i all sin glans

 • 28 maj, 20:25

Jag fullkomligt älskar maxiklänningar, tycker det är så snyggt och elegant. Men det är klart vill man sola benen så är det väl kanske inte det optimala, men till sommarkvällarna är de helt perfekta tycker jag. Man känner sig klädd samtidigt som det är svalt och skönt.

Här har jag på mig en underbar klänning från By Malina som verkligen kan detta med klänningar. Halsbandet kommer från De.Fine och det hittar ni HÄR. Och de finns hos Creative Lounge.

Fotat har vi gjort utanför Iksu Spa i konstparken som förövrigt är ett utmärkt utflyktsmål om ni har vägarna förbi. Som vanligt är det min man som har tagit bilderna.

Jag håller på att göra en liten artikel här på Gazet som jag snart hoppas att jag är klar med. Där kommer jag att visa ännu mer klänningar i alla möjliga längder och prisklasser. Så håll ögonen öppna. Och nu när jag skrivit det så måste jag ju skynda på med den också.

KRAM


Ett svar till “Maxiklänningen i all sin glans”

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Godmorgon på dej, fina Annika!
  Här är det såå soligt väder 🙂 Härligt!
  Hur många lotter var det du skulle ha i min tävling?

  Jättesnygg klänning!

  Ha en fin onsdag!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER