Annika Theens

Chill Norway

 • 3 juni, 20:22

Så kom ännu en efterlängtad regnskur, ja efterlängtad av naturen, inte av mig. Men det behövs verkligen här. Det är konstigt att  vi här uppe i norr har haft så torrt och varmt när resten av europa har haft skyfall och lite svalare.  Men det brukar ju jämna ut sig även om vi ofta är förskonade från de värsta naturkatastroferna.

Ny vecka, nya händelser. Imorgon har äldsta dottern och bonussonen bal. De går ut nian båda två och det är bal för skolans nior. Jag har lovat att sminka henne och fixa håret. Håret blir nog svårast, hoppas jag kan fixa det så att hon blir nöjd. Ska försöka få ta en bild på henne så ni får se hur det blev. Men jag kan inte lova att jag kan övertala henne till det.

Här kommer  iallafall bilder på en underbar klänning från Chill Norway. Ljuvligt skön och så läcker färg, vill man blir det säkert snyggt med ett skärp för att markera midjan om man tycker den blir för vid.

Klänning Chill Norway, Halsband De Fine. Finns hos Creative Lounge.

Bilder: Gunnar Högström


4 svar till “Chill Norway”

 1. Fin klänning!

  Jag känner igen det där med vädret. För några år sedan åkte vi på norrlandsemester och när södra Sverige hade 18 grader och regn hade vi 27 grader och strålande sol i Kiruna. Men vi tyckte det var bra. Bara lite konstigt att gå in i kylrummet vid Ishotellet i Jukkasjärvi och tälja i is.

  Önskar dig en fin dag!

  Kram Helén

 2. Paula´s Blogg skriver:

  Ja, det där vädret…här har det varit såå varmt. Igår kom en ordentlig åskskur. Så det kylde ner lite. Betydligt svalare är det. Skönt det också 🙂
  Ha en fin dag!

  Kramen

 3. Freja skriver:

  Den klänningen hade jag kunnat tänka mig, fast rödare eller i grönt…

 4. Tina skriver:

  Den klänningen är bara så fin o sitter som en smäck på dig. Kramisar Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300