Annika Theens

Ett tillfälle som inte får missas

 • 11 juni, 05:20

Fram till imorgon (torsdag) kl 24:00 har Creative Lounge 50% på allt i webbshopen. Så passa på, det får ni absolut inte missa. Ni anger koden SUMMERSALE i rabattrutan. Hoppas ni hittar något riktigt fint. Skriv gärna om ovh vad ni köper. Önskar jag hade mer pengar så jag kunde köpa min drömkostym från Day.

 Idag är det skolavslutning för barnen. Två av dem går ju ut nian en sjuan och Lilleman tvåan. Jag vill också ha sommarlov! Men idag har jag semester för att fira barnens sommarlov.

Ha en fin dag!

KRAM


3 svar till “Ett tillfälle som inte får missas”

 1. Carina skriver:

  Hoppas ni haft en fin dag

 2. browneyedgirl skriver:

  Detta måste jag kika på =) Dom har ju så mycket fint. Tack för tipset. Ha en toppen dag. Kramen

 3. Paula´s Blogg skriver:

  Ska kikas på 🙂

  Hoppas att du har en fin onsdag!

  Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER