Annika Theens

Fotbollsmorsa

 • 16 juni, 19:00

I natt kommer jag nog att drömma om fotboll. Lilleman har spelat fotbollscup hela helgen och även yngsta dottern har haft match. Så jag har fått agera fotbollsmorsa för hela slanten. Hejat, skrikit, frusit, svettats och allt som man får uppleva som en sådan. Och alla som har barn som har på något sätt idrottat eller uppträtt vet hur otroligt stolt man är och hur man lever sig in i det som barnen just då håller på med. Den glädje och sorg man delar med dem i med och motgångar. Jag är otroligt lycklig att barnen idrottar eller har idrottat i någon form.  Speciellt lagsport tror jag är fostrande och lärorikt. Kanske tycker jag det för att jag själv har hållit på. Det blev iallafall en semifinal plats för sonens lag som de tyvärr förlorade men de kämpade tappert.

Som ni säkert förstår har jag inte hunnit med så mycket annat denna helg och även om det känns som man inte hinner med något annat när man är mitt uppe barnens idrotter så kommer man nog att sakna det när de slutar.

Rosor vill jag skänka till alla er som håller på med ungdomarnas fritidsintressen, tränare  och ledare i alla former! Ni gör ett toppenjobb!

Regnat har det gjort stora delar av helgen! Men barnen har kämpat tappert ändå.

Ha en fin kväll!

KRAM


2 svar till “Fotbollsmorsa”

 1. Freja skriver:

  Inget av mina barn håller på med sport, så sportföräldererfarenheten har jag fått noll av. Jag är rätt nöjd med det eftersom jag är totalt ointresserad av sport…

 2. Paula´s Blogg skriver:

  Godmorgon !
  Här är inte våra ungdomar så intresserade av sport. Sonen spelade fotboll en tid o flickorna har hållit på med hästar! Det är nog allt i den vägen..jag o Mats är inte intresserade av sport så..

  Ja, det har regnat in helgen, men idag ser det ju bättre ut! Blir nog en sväng till stan o handla mat..

  Kram o ha en fin måndag!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300