Annika Theens

I all hast

 • 17 juni, 21:35

Dagen har gått i sjukhusets tecken tack och lov utan att någon varit sjuk. Yngsta dottern går på tandläkarhögskolan eftersom hon har tandställning och det blir några vändor per år dit upp. Idag var det dags igen. Hon har snart haft den i två år och börjar bli lite trött på att ha den. De väntar på att en tand ska växa fram som inte verkar komma. Så vi får väl se hur länge de orkar vänta innan de tar bort tandställningen. Som tur är så sitter den endast på två tänder och det lite längre in i munne så den syns inte.

Äldsta dottern tog sista dosen vaccin och sedan var det återigen dags att åka upp på sjukhuset igen. Även denna gång yngsta dottern som skulle på röntgen för att kolla hur allvarlig hennes skolios är. Vi fick inget svar idag utan det skickar de till vårdcentralen.

Alla dessa turer fram och tillbaka gjorde att jag har fått sitta och jobba ikapp lite hemma ikväll. Skönt när man kan göra det.

Längtar efter semester och ledighet och framför allt sol. Solen var tog du vägen??? Störtskurar och åska är det som vädergudarna har bjudit på idag. Detta duger inte.

Hoppas solen skiner på er imorgon!

KRAM


2 svar till “I all hast”

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Ibland blir det mycket spring till sjukhuset med barnen. Jag springer ju själv dit ganska ofta….
  Här skiner solen idag o det gjorde den igår också!

  Ha en fin tisdag!

  Kram

 2. Freja skriver:

  Visst är det bra med jobb där man kan jobba ikapp på andra tider än de ordinarie! Här skiner solen, en det är bara 15 grader varmt. Min sorts väder, alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300