Annika Theens

Att fira 55 års bröllopsdag

 • 20 juni, 19:27

Min man och jag blev utbjudna av mina fina svärföräldrar att fira deras 55 åriga bröllopsdag med dem. Vilken ära, klart vi ville. Vi blev bjudna till en restaurang här i staden. Vi är mer än nöjd, tack än en gång för den goda maten och att ni ville ha med oss.

Min man och jag måste blir 101 år om vi ska kunna fira 55 år som gifta så det kommer vi nog aldrig att göra.

Dagen slutade bättre än den började, jag vaknade med fruktansvärd halsont och kände mig febrig. Så jag bestämde mig för att jobba lite hemma och lite jobb blev det men jag sov några timmar också. Men självklart ville jag inte missa middagen med svärföräldrarna så efter en dusch och en alvedon så kändes det bättre. Hoppas jag inte blir sämre nu bara. Imorgon ska vi åka till mina föräldrar och fira midsommar.

Hur firar ni midsommar?

Hoppas ni får en riktigt underbar midsommarhelg med god mat, gott sällskap och bra väder!

KRAM

Mina fina svärföräldrar

Svärmor och jag

Jacka/Kasper, Tröja/Mq, Byxor/Vintage By Fe, Skor/Stylesnob


6 svar till “Att fira 55 års bröllopsdag”

 1. Tina skriver:

  Nästa lördag firar vi 17 år som gifta, en härlig känsla, men 55 år underbart. Ha en skön o mysig midsommar. Kramisar Tina

 2. Paula´s Blogg skriver:

  Önsjar dej en trevlig midsommar! Här blir det att åka iväg till min hemby. Kusin A har en stuga där o dit ska vi. Vet ej hur ungdomarna gör…På onsdag firar vi 20 årig bröllopsdag, då var det midsommardag!

  Ha en riktigt fin midsommar!

  Kram

 3. Husfrun skriver:

  Å vilket härligt firande, stort grattis till dem och deras 55 år som gifta.

  Sv. cykelkorgen kommer från HJ shop; http://www.hjshop.se/Cykelkorg

  Trevlig midsommar.

 4. Freja skriver:

  Hoppas du har en trevlig midsommar! Jag firar inte midsommar, jag bara njuter av att vara ledig!

 5. OddStyle skriver:

  Wauuu sikke en begivenhed og kæmpe stort tillykke herfra mig :o)
  Håber I har en rigtig fin weekend – stort kram fra Oddstyle

 6. Fru Sederblad skriver:

  Så fina bilder. Helt underbara! Och midsommar, hoppas ni hade en fin midsommar.

  Kram, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300