Annika Theens

Inspiration från Creative Lounge

 • 25 juni, 10:36

Idag är det en ljuvlig sommardag. Så helst av allt skulle jag vilja stanna hemma idag ta på mig denna outfit från Creative Lounge se lite 50-tals inspirerad ut bara gå runt, njuta av dagen, äta mjukglass och låta solen smeka mina lemmar. Men det är några arbetsdagar kvar. Så jag får bita ihop och vara glad att barnen och alla som har semester får en fin sommardag.

Hoppas ni får njuta av dagen!

KRAM

Tillägg: Hårsmyckerna kommer från De.Fine


3 svar till “Inspiration från Creative Lounge”

 1. Carina skriver:

  samma här längtar efter semester nu
  Fina grejer

 2. Freja skriver:

  Jag som aldrig shoppar känner ändå att en sommarklänning skulle sitta fint…

 3. Sandra skriver:

  Jag hade gärna gått runt i dom kläderna och ätit mjukglass…
  Läckra!

  Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER