Annika Theens

En favoritblandning

 • 13 augusti, 16:52

Ja, då har maken åkt till Piteå på kickoff. Kommer att bli tomt när han är borta. Men idag fick jag sällskap av hela barnaskaran (förutom bonusbarnen) så jag behöver inte börja känna mig ensam förrän imorgon. Och det är faktiskt skönt att vara helt själv någon gång att kunna sätta sig i soffan och läsa en bra bok eller se på det där programmet på tv som ingen annan i familjen vill se. Kunna äta våfflor med grädde och hur mycket hjortronsylt som helst utan att någon kommenterar att man inte får ta för mycket att ”skogens guld”.

 Ja, det är skönt men kanske bara en kväll eller högst två sedan börjar jag längta allt för mycket. Och sanningen är att jag har svårt att somna när inte min man ligger intill och jag kan krypa tätt intill och känna hans andetag mot min kind. Men så är det ingen som behöver drabbas av mitt dåliga humör över att jag är trött när jag inte kunnat sova utan jag kan muttra för mig själv här hemma för på jobbet kan jag tygla mitt humör, hoppas jag

Här kommer lite bilder på dagens outfit.

Hoppas ni haft en fin dag!

KRAM

Tröja: Chill Norway från Creative Lounge finns på rea just nu och ni hittar den HÄR

Byxor från ett av mina favoritmärken  just på byxor: Hope

Skor från förra året och Stylesnob.


8 svar till “En favoritblandning”

 1. Therese skriver:

  Haha ja just det där att få titta på de där programmen ingen annan vill se!!! Tyvärr räcker sällan ensamtiden till att både hinna läsa, se vad man vill, äta vad man vill etc…och ändå var jag ensam två veckor i sommar 🙂
  Kram

 2. Channal skriver:

  Så snygg du är!! De skorna minns jag, så läckra!

  Gräsänka är jag också, hela veckan!!

  Snart ny säsong av Project Runway 21.00 på TV3!

  KRAM Anna

 3. Fint! Passa på att njuta och gör vad du vill. 🙂

 4. javisst var dom
  nu ska jag skynda i säng upp innan 6 åka hem till sthlm
  sen på torsdag ska jag o dennis iväg på plåtningar
  ha en fin onsdag
  kraam

 5. dianasdrömmar skriver:

  Snygg outfit, visst njuter man några dagar men sen räcker det med ensamhet 🙂 kram Diana

 6. Browneyedgirl skriver:

  Snygg outfit på en fin tjej =)
  Passa på att njuta lite extra, egentid behöver man. Kramen

 7. Jennie Bergius skriver:

  Härlig färg på t-shirten! Och hjortronsylt, mums! 🙂
  <3 Jennie

 8. Åh vad snygg du är!
  Älskar verkligen din outfit.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER