Annika Theens

Koftan till jeansen

 • 20 augusti, 19:56

Så var ännu en tisdag snart till ända. Nu när skolan börjat igen så rullar allt på i rasande fart igen. Lilleman har börjat 3:an och imorse cyklade han själv till skolan tillsammans med två kompisar. Och efter mellis så cyklade de hem igen. Oj, vad stor han börjar bli och lite vemodigt känns det även om det också blir lite lättare när man slipper stressa hem från jobbet för att hinna hämta den tid man skrivit upp på fritids. Det brukar ju alltid dyka upp något precis när man ska ge sig iväg från jobbet. Undrar varför det alltid är så?!

Underbart väder har det varit idag. Maken och jag lyckades äta lunch tillsammans idag och satt och delade på en pizza och satt och njöt av det härliga vädret utomhus.

Härliga koftan från Valerie behövde jag inte använda idag iallafall. Så här ser det ut om man adderar koftan med jeansoutfiten.

KRAM

Kofta: Valerie, Blus: Valerie,  Jeans: Circle of trust allt finns hos Creative Lounge forutom jeansen som är från förra året.

Bilder: Gunnar Högström


7 svar till “Koftan till jeansen”

 1. Anders Sjölund skriver:

  Hej Annika
  Jag läser din blogg med glädje och ser duktig du är, med din sparsmakade ton och ger en fin bild av ditt liv och vad du gillar. Är glad och stolt att jag fick möta dig tidigt. Sköt om dig! Kram Anders S

  • Annika skriver:

   Hej Anders, Tack så jättemycket för dina fina ord. Kul att du följer min blogg. Jag är också glad att vi fick träffa varandra så tidigt. Du har verkligen gjort avstamp i mitt liv. Tack för det!! Kramar Annika

 2. dianasdrömmar skriver:

  Underbar kofta kram Diana

 3. Paula´s Blogg skriver:

  Såå fin kofta 🙂
  Här har både J o A farit till skolan…andra veckan redan!

  Ha en fin onsdag!

  Kram

 4. Carina skriver:

  Superfin kofta

 5. Carola skriver:

  Hej.
  Tack för ditt inlägg hos mig. Va kul att hitta hit och få läsa hos dig. Koftan ser superhärlig ut. Kan tänka mig att den är perfekt när kylan och höstmörkret kommer.
  Tiden går och våra små gullungar blir stora. hos oss har dottern precis börjat ettan och lillprinsen börjat på storbarnsavdelningen på dagis (hoppas det är ok att jag skriver dagis).
  Ha en fin dag.
  Kram Carola

 6. Tina skriver:

  En supersnygg outfit o Valeries kofta är helt ljuvlig. Kramisar Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300