Annika Theens

Frisörbesök

 • 5 september, 09:02

Imorse var jag hos frisören. Ett välbehövligt besök och jag älskar att gå dit. Skulle kunna klippa min en gång i veckan bara för att få bli ompysslad och känna mig lite speciell. Men nu var det länge sedan. Hade funderat på att klippa lugg, men hon avrådde mig för att mitt hår gärna delar sig i mittbena. Jag var nog inne på att det skulle bli svårt själv men det är bra med en frisör som verkligen är ärlig och säger vad hon tycker.

Jag har mått pyton idag, mår inte så bra nu heller. Men något konstigt i magen är det. Har nog haft feber i natt också men det känns bättre förutom att jag är matt och trött. Jobbar hemma lite idag och är lite sjuk också emellanåt. Skönt om man kan gå och lägga sig ifall man känner för det. Dessutom så har yngsta dottern utvecklingssamtal mitt i så det passar att jag kände mig hängig precis idag. Hoppas det inte blir magsjuka av det hela.

Här kommer en bild på nyklippta mig med nya favvokoftan från Valerie, byxor från Hope, de nya pumpsen från loppisen och linne från H&M.

Ha en fin dag!

KRAM


5 svar till “Frisörbesök”

 1. Bara anna skriver:

  Här har vi med haft sjukstuga några dagar men i morgon blir det skola och dagis igen. Hoppas du känner dig piggare i kväll!
  Snygg är du i håret i alla fall…
  Kram

 2. Paula´s Blogg skriver:

  Godmorgon!
  Hoppas att du piggare idag, det är ju fredag 🙂
  Här blir det städning så småningom. Sen hämta yngre dottern, tanka bilen o så o handla mat till helgen!
  Jättefin i håret blev du 🙂

  Kram

 3. Fatima skriver:

  Då fin du blev ihåret 🙂
  Krya på dig Kram

 4. Therese skriver:

  Du vart jättefin i håret! Krya på dig nu! Kram

 5. Erika skriver:

  Fin du blev i håret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300