Annika Theens

September möternas tid

 • 11 september, 14:28

Oj, då har halva veckan redan gått och det är onsdag igen. Så här i terminsstart flyger bara veckorna iväg, det är så mycket föräldrarmöten överallt. Har man då som vi fyra skolbarn så blir det en hel del möten. Nu går ju två av våra barn i samma klass. Till deras stora förtret, det blev så att de hamnade i samma klass i gymnasiet min äldsta dotter och bonussonen, men jag tror inte de lider allt för mycket av det ändå. Lite praktiskt är det för oss föräldrar, när det gäller schema och föräldramöten och sådant. Sedan är det ju inte bara föräldramöten på skolan utan även i alla idrottsaktiviteter som de är aktiva i.

Men det kommer nog en tid när man saknar den här vardagsstressen som nu kan te sig för evigt. Så jag klagar inte utan det är bara en konstaterande att allt rullar igång just nu och jag är glad att jag är mitt i detta.

Och nu känns det som om hösten är här också, även om det är utlovat varma dagar i slutet på veckan.

Tjohoo…. hösten är här!

KRAM

Jacka: Chill Norway från förra året, byxor: Circle of trust

Creative Lounge


5 svar till “September möternas tid”

 1. Freja skriver:

  Heja hösten, härligt! Jag överlåter alla föräldramöten och fritidsaktiviteter åt mannen, han är mycket bättre än mig på det!

 2. Channal skriver:

  Härliga bilder på dig!! Jättefin jacka…

  Hösten är mysig o melankolisk… gillar’t!

  Jag har haft två föräldrarmöten… ett för fyror och ett för femmor. Själv ska jag på ett som förälder också. Dagarna går fort när skolan startar!

  KRAM Anna

 3. Eva skriver:

  Hej ..va kul at se dig då 🙂 ja hösten intar med stora kliv & naturen är på väg att skifta färg vilken är underbart 🙂 snygg jacka du har 🙂 önskar dig en skön dag kram

 4. Paula´s Blogg skriver:

  Hösten är här o jag gillar det 🙂 Såå fina färger 🙂
  Vi har såå dimmigt nu på morgonen!
  Blir att städa idag o byta lakan tror jag (om jag orkar)

  Ha en fin dag!
  p.s fin jacka 🙂

  Kram

 5. dianasdrömmar skriver:

  Underbar jacka 🙂 känns som sommar fortfarande stor kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER