Annika Theens

Motvind

 • 18 september, 05:01

Vissa dagar känns det som om man har ständig motvind. Och när jag tittar ut genom fönstret idag så är det inte utan att jag gruvar mig för att cykla till jobbet. Träden viker sig för blåsten och jag antar att jag kommer att ha motvind, det har man för det mesta när man cyklar. Så tänker man att när jag cyklar hem har jag iallafall medvind, men då har vinden på något konstigt sätt ändrat riktning precis som på pin kiv. Ibland har man lust att fråga dem man möter ifall de också har motvind. Iallafall så får man mer träning om man får kämpa lite mer, man få se det så.

Onsdag och redan inne på halva veckan. Jag behöver inte skriva det så jag tänker bara högt….var tar tiden vägen.

Händer det något kul hos er idag?

KRAM

Idag blir det en lång svart klänning från H&M och den härliga Valerie koftan som  blir min outfit.


Inte riktigt min outfit idag, men rätt nära.


9 svar till “Motvind”

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Snyggt som alltid 🙂
  Här är det soligt men blåsigt…Tvättar kläder o hänger ut!

  Ha en fin dag!

  Kram

 2. Bara anna skriver:

  Här händer inte så mycket över det vanliga i dag. Jobbat i fotvårdskliniken på förmiddagen och sedan passat på att vara ute i det sköna vädret i eftermiddag.
  En lugn kväll väntar, hoppas jag.
  Må så gott!

 3. Sandra skriver:

  Ååå vilken fin kofta… den gillade jag!
  FIna bilder på dig!

  Ja varför vänder vinden när man ska hemåt så är det alltid här med!

  Kram Sandra

 4. Fina Frun skriver:

  Jag hoppas att vinden är med dig idag, vacker!

 5. Channal skriver:

  Här skiner solen och det är vindstilla… men det är kylig höst i luften!

  Så snygg du är Annika! Festkläder… är du så tjusig på jobbet? Koftan är underbar!

  Inte cyklar du i motvind i denna stassen =)

  Fin torsdag till dig! KRAM Anna

  • annikatheens skriver:

   Tack fina Anna! Älskar koftan den är verkligen härlig.
   Jag har med mig ombyte till jobbet för jag blir alltid så svettig och måste duscha.
   Fin torsdag till dig med. kram Annika

 6. Linda Rö skriver:

  Snygg klänning …
  Hoppas du har fått medvind…
  Kram

 7. Freja skriver:

  Jag var till frissan, det var skönt! Och i morgon är det freeeeedaaaaag!

 8. mittilivetochjag skriver:

  Ja precis så är det! Jag cyklar också och känner så väl igen mig. Dessutom rinner sminket och frissyren blir knäpp när man har haft luvan på. Det positiva är att iallafall jag mår så mycket bättre när jag cyklat i oväder och sedan kommer in i värmen. Jag blir gladare än vanligt.
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300