Annika Theens

Ett år äldre

 • 16 oktober, 09:03

Ja, då har man blivit ett år äldre då. Och man får vara glad för varje år som man får fira och det är jag. Jag tackar för alla gratulationer som jag fick igår, de värmer inombords. Dagen började med att barnen kom med frukostbricka, presenter och skönsång när jag låg i sängen, de små gullungarna. Vad gjorde jag utan dem?! Sedan gick dagen som alla dagar mest, men det är ändå något speciellt med att fylla år även om det betydde mer när man var barn.

Och jag har ju några år på mig innan jag blir en gammal tant, Lilleman upplyste mig igår om att man inte blir det förrän man fyller 76 år.

Äldsta dottern och jag har varit på sjukhuset, hon har haft lite problem med sin mage men alla tester visar att det är bra. Och nu har hon inte heller ont så det är inget att oroa sig för sa läkaren. Nu är jag hemma och ska äta lunch för att sedan cykla upp på jobbet.

Ha en fin dag!

Kram

Jacka/Lexington, Skor/Primeboots, jeans/Circle of trust

Bilder: Gunnar Högström


6 svar till “Ett år äldre”

 1. Pia skriver:

  Alltid kul att fylla år hur gammal eller ung men än blir!
  Kul att du hade en härlig dag!
  Kram Pia

 2. Channal skriver:

  Hipp Hipp Hurra! Stort GRATTIS i efterskott!!

  Skönt att magen är bättre… inte kul med sjukhusbesök och när barnen inte mår bra!

  Fin dag till dig… KRAM Anna

 3. Linda Rö skriver:

  Grattis i efterskott.. Hoppas du får en underbar helg..
  Min vecka har varit helt overklig…

  Stor kram

 4. Grattis i efterskott!
  Hoppas du får en härlig helg med familjen!
  Kram

 5. Tina skriver:

  Stora o många grattiskramisar i efterskott, låter som en mysig födelsedag o den bästa presenten måste varit att dottern mår bra igen. Tina

 6. ☆ Fru Eriksson skriver:

  Stort hjärtligt Grattis i efterskott finia du <3
  /Kraaaaaaaaaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300