Annika Theens

Ny bloggsida

  • 18 november, 16:33

Jag fick ett otroligt roligt erbjudande av Käthe att börja blogga på Uniprice.com som jag efter lite om och men antog. Så nu har jag gjort mina första blogginlägg där. Hoppas att ni kommer att följa med mig dit. För jag vill ju inte mista er. Titta gärna in där och säg vad ni tycker. Och som sagt hoppas jag att ni fortsätter läsa mig där. Kommer nog att göra lite inlägg här också, men det blir nog inte lika ofta.

Den nya adressen är : http://www.uniprice.com/se/bloggar/annikatheens/

Ni kan också klicka på bilden så kommer ni dit.

Hoppas verkligen vi träffs där!

KRAM


Ett svar till “Ny bloggsida”

  1. Fina Frun skriver:

    Vad kul, då klickar jag dit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300