Annika Theens

När man inte kan bestämma sig

  • 21 december, 16:00

Så skönt med julledigt! Jag känner att det verkligen är välbehövligt, tänk att få ta det lugnt på morgonen och slippa stressa för att hinna till skola och jobb. Att ta dagen som den kommer. Vad jag kommer att njuta!

Den här klänningen tycker jag är så snygg, men inte på mig. Och jag har hela tiden velat om jag ska försöka sälja den eller inte, Men än så länge hänger den med. Inte  för att jag använder den speciellt mycket.

Har ni något plagg ni inte kan göra er av med trots att ni inte använder det?

Ha en fin lördagkväll!!
KRAM

klänning1 004

klänning1 024


Ett svar till “När man inte kan bestämma sig”

  1. Linda Rö skriver:

    Önskar dig och de dina en underbar Jul…
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300