Annika Theens

Vårkänslor

 • 28 december, 09:49

I förrgår när jag och tjejerna gick ner på stan kändes det som om det var vår i luften. Härligt men snart kommer nog kylan, den är utlovad att komma lagom  till nyår. Iallafall så gick vi ner på stan för att titta lite på rean. Inte för att jag skulle köpa något men döttrarna ville kika. Mycket folk var det iallafall. Men om jag skulle köpa något på rea så är det så mycket skönare att sitta hemma och beställa.

Har ni köpt något på mellandagsrean?

Ha en skön alldelens vanlig lördag!

KRAM


3 svar till “Vårkänslor”

 1. Fina Frun skriver:

  Nej, jag har inte köpt någonting i mellandagarna. Har ingen lust alls att ge mig ut i trängseln.

  Önskar dig en fin nyårsafton och ett fantastiskt bra 2014!

  kram/
  Fina Frun

 2. Linda Rö skriver:

  Önskar det ett gott nytt 2014..
  Kram

 3. Liisa skriver:

  Tack för en inspirerande och härlig blog. Jag gillade den! MVH Liisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300