Annika Theens

I renoveringstankar

  • 19 februari, 14:41

Sådana här trista lite grå februaridagar önskar jag att vår spa avdelning i källaren vore klar. Tänk att kunna slinka ner och tända lite ljus, basta och få lite massage i spabadkaret. Ja, det drömmer jag om en sådan här onsdag. Tänk om arga snickaren kunde plinga på dörren och säga, nu är det dags att ni får ordning på er källare. Har ni inte planerat detta i över 6 år??? Men sådan tur har man ju inte.

Har surfat runt lite och hamnade inne på Westerbergs där de säljer allt för badrum och hemmaspa. En bra sida där man lätt hittar det man söker och en smart funktion har de där  man kan designa sitt eget badrum så man planera och se hur det kommer att se ut hemma hos sig själv. Till den sidan kommer du om du klickar HÄR. Deras filisofi är ”Så mycket välmående till så många som möjligt”. Och det låter väl som en väldigt klok och sund filosofi.

Det finns över 600 återförsäljare i hela Sverige så det finns garanterat någon i närheten där man behöver dem och man söker lätt igen den närmaste på deras hemsida.

Visst blir man väl sugen på ett eget spa och förnyelse när det gäller sitt badrum när man ser dessa bilder?

Ja, vårt spa blir nog inte klart det närmaste året, för tvättstugan står på tur.

Ha en fin kväll!

KRAM

Bilder lånade från www.westerbergs.com


Ett svar till “I renoveringstankar”

  1. dianasdrömmar skriver:

    Här behövs det också renoveras en hel del…kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300