Annika Theens

Att ha hittat kjolen med stort K

  • 5 mars, 08:40

Som ni kanske har märkt så bloggar jag mer aktivt på en annan sida. Men detta känns ändå lite mer hemma så jag kan inte riktigt överge den här sidan trots allt. Kika gärna in på den andra sidan och berätta vad ni tycker, är denna trevligare och ska jag blogga mer här istället? http://www.uniprice.com/se/bloggar/annikatheens/

Jag vill iallafall visa er en kjol som jag har köpt som jag verkligen kan rekommendera er om ni är på jakt efter en pennkjol. Den här är så skön i stretchtyg och sitter som en smäck. Den kommer från Style Level som har så mycket fint att det är rent jobbigt.

Ha en riktigt fin onsdag!

KRAM

Bilder: Gunnar Högström


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER