Annika Theens

Om ni går i husbygge tankar

  • 23 april, 08:39

Att gå i hustankar är väl ett av de svåraste men ändå roligaste saker man kan göra i livet. Att titta på annonser, planera, fundera och räkna på hur mycket det kostar om man exempelvis tar klinker istället för plastmatta på toan. Hur man är mer uppmärksam när man hälsar på hos vänner och bekanta, tittar vilka lösningar de har valt. Egentligen är fasen innan man bestämt sig vilket modell av hus och vilken planlösning som passar just vår familj bäst som är den mest spännande tycker jag.

Movehome.se har en väldigt bra tjänst på sin hemsida där man kan bygga ihop sitt hus själv digitalt först och se vad allt kostar om man väljer olika material och färger. Trots att vi redan har hus och inte alls har någon tanke på att flytta kan jag inte låta bli att gå in där och bygga mitt eget hus.

Så gå in och kika även om ni inte är i byggtankar och är ni redan inne i svängen så tror jag att det kan vara ett bra hjälpmedel om inte annat kanske ni kan bli inspirerade och få tips på olika lösningar.

Lycka till i planerandet!

KRAM

Bild från Movehome.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER