Annika Theens

Detta med renovering igen

  • 28 april, 05:48

Vi fick en vattenskada för två år sedan som kanske några av er kommer ihåg. Vi är inte klara med renoveringen av den ännu, just nu håller vi på med tvättstugan för fullt. Nu ska det gjutas och sedan klinkras och kaklas. Det kommer att bli hur bra som helst när det är färdigt. Då kommer jag inte att vilja göra annat än att tvätta. Eller?! Ja, kanske inte, men härligt blir det.

Men det är ju en hel vetenskap detta med att gjuta, klinkra och allt annat som ska göras. Tur jag har en man som kan allt. Jag har börjat lära mig lite grand och läser mig gärna till varför man gör vissa saker och i vilken ordning man gör det. En räddare i nöden är Weber, där man kan hitta både fakta och dessutom kan man köpa både produkter och tjänster till vad man kan tänkas behöva när det gäller våtutrymmen men även plattsättning, utomhusmiljöer och andra byggprojekt. Det är mer än en gång jag klickat mig in där och läst om vilka primers man ska ha och hur reglarna ska vara. Som sagt så har jag ju en kunnig make, så jag skulle inte
behöva lära mig själv. Men det är roligt att veta vad han pratar om.

Ha en fin kväll!

KRAM

Så här kan det se ut, steg för steg i en intruktion hur man murar. Enkelt va?!

Bild från Weber.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300