Annika Theens

Blir det cykelsemester i Italien?

  • 4 mars, 08:01

Min make och jag gillar som ni kanske vet att cykla och vi funderar på att åka på cykelsemester i sommar. Och vi har tittat lite extra på Italien. Jag tycker att Italien är så otroligt vackert och miljön plus klimatet gör att det skulle vara spännande att cykla där. Min man har inte varit i Italien och är extra sugen på det bara därför. Och att uppleva ett land på två hjul tror jag kommer att vara ett annorlunda sätt att uppleva detta lands natur och kultur på. Man kommer närmare allt och får uppleva landet med alla sinnen än om man stressar runt i en bil.

Det skulle vara perfekt om man hittade ett mysigt hus att hyra och sedan göra cykelutflykter därifrån. Hittade en sida där man kan hitta både hotell, hus och lägenheter för uthyrning. www.dreamitaly.com heter sidan. Vi har erfarenhet av att boka boendet innan man åker på webben och vi har aldrig blivit besvikna. Vi har inte bestämt ännu om det blir Italien eller vilken del av landet det blir ifall vi åker dit. Jag har varit i norra Italien och kan tänka mig att kanske åka till den södra delen denna gång. Inte för att det spelar så stor roll.

Här är några bilder från två hotell som jag tycker ser mysiga ut. Det ena ligger i Toscana och det andra i Basilicata. Toscana har man ju hört talas om men Basilicata är för mig en ny bekantskap.

Har ni börjat planera semestern ännu?

KRAM

Bilder lånade från Dreamitaly.com


Ett svar till “Blir det cykelsemester i Italien?”

  1. Gubben skriver:

    Gärna för mig min älskling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER