Annika Theens

Trygghet i sitt eget hem

  • 24 september, 15:44

Titt som tätt läser man att det är inbrottsvåg lite varstans. Jag tycker det känns lite otäckt med alla dessa inbrott och vår gata är inte befriad från det, de sista åren har det varit ganska många inbrott. Man känner sig inte riktigt trygg ens inom sina egna väggar. Vi skaffade faktiskt larm för något år sedan, men det var mest för att vi har en pump som pumpar bort dagvattnet som vi ville ha koll på och som larmar om den stannar.

Men samtidigt tycker jag att det känns tryggare att ha ett larm som man vet fungerar och jag tror också att det skrämmer bort eventuella inbrottstjuvar när de möts av en skylt som visar att här finns det inbrottslarm. När man har barn känns det också skönt att veta att det är larmat och att de enkelt kan larma av och veta att de inte möts av någon okänd som är i full färd med att rota runt bland ens saker.

Funderar ni på att skaffa larm och bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö finns CPG security som jag skrivit inlägget ihop med som kan skräddarsy dina önskemål vad gäller larm och andra liknande tjänster.

Har ni råkat ut för inbrott? Tack och lov har vi klarat oss hittills, peppar…peppar.

Ha en trevlig kväll!

KRAM


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER