Gazet  – Din sköna bulletin
largeCarlo (1)

skönhetspalatset extraordinaire

Sköna Nyheter, Skönhet - 21 april, 2010, 14:42

Äntligen skall Stockholm få en skönhetssalong som för tankarna till dom internationella smakfulla salongerna i Paris, New York och Milano. Den 7 december slår Jean Pierre Barda upp dörrarna till sin första egna salong, by Barda på Birger Jarlsgatan 33 mitt i Stockholm.

”Min ambition är att skapa en salong som för tankarna till gamla tiders skönhetssalonger och som samtidigt möter kundernas moderna behov. En plats  där hår skönhet, mode och inredning fungerar som inspirationskällor till ett skönare liv. Inte bara på utsidan, utan även på insidan. En salong där det finns tid att koppla av och känna lugn samtidigt som man får nya impulser” säger Jean Pierre.

För att göra livet enklare för sina kunder kommer by Barda satsa på bl.a generösa öppettider 08-21 vardagar och 10-17 lördagar samt speciella drop-in-tider.

By Bardas filosofi speglar på många sätt JP:s egen bakgrund. Redan som 17 åring började han jobba som makeupartist. Sedan blev han lärling hos legendariska Björn Axén där han först var assistent och sedan anställd frisör. Efter framgångarna med glamgruppen Army of Lovers där han också var ansvarig för gruppens styling, återvände JP tillbaka till sina beauty rötter. Han har arbetat för Mikas och var även ansvarig för alla makeovers i populära Silikon som gick i TV3. Hans genuina intresse för mode och skönhet gjort honom till en mycket populär föreläsare och inspiratör. Han är framförallt uppskattad för sin förmåga att förmedla sitt budskap på ett roligt, lustfyllt och sympatiskt sätt som alla kan ta till sig. 2008 lanserade JP sin egen kollektion av solglasögon-Prestige by Barda. Nu är det alltså dags för den egna salongen som erbjuder allt inom skönhet.

I salongen arbetar man med Wella, GHD, Sebastian, Clarins och Ole Henriksen m.fl.

Mitt råd är att göra bokningsförfrågan omgående för det kommer bli riktigt populärt. www.bybarda.com


4 svar till “skönhetspalatset extraordinaire”

  1. Latisha skriver:

    Thanks for spending time on the computer (wignrti) so others don’t have to.

  2. Once I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any manner you’ll be able to take away me from that service? Thanks!

  3. http://www./ skriver:

    J’ai bien lu, ces malheureux ouvriers japonais qui doivent faire face à la déglingue de leur centrale nucléaire vont travailler en bottines . Comment voulez vous qu’ils s’en sortent .

  4. First of all, great job with the illustration. Gia, watch out!! Seriously though, are you okay? I know that hurt, and I’ll just be honest I would’ve cried like a freakin’ baby. Good for you for keeping your wits about you and not grabbing your boob and wailing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Sköna Nyheter":
Barwerd van der Plas-20130526 IMG_3141

Lily Collins – Ny ambassadör för Lancôme

Sköna Nyheter, Skönhet - 10 oktober, 2013, kl 22:26

Maison Lancôme är stolt att presentera Lily Collins som ny varumärkesambassadör.   Som en ny stjärna i Hollywood spenderar Lily Collins sin mesta tid i USA där hon för tillfället bor, men hon ser även till att komma hem till hemlandet England so ofta som möjligt. Europeisk och amerikansk, barnbarn… Läs mer


veneer

Permanent lackning är Veneer.

Sköna Nyheter - 11 november, 2012, kl 18:27

  Den allra SENASTE produkten på marknaden som har kommit och satt den nya standarden vad gäller permanent lackning är Veneer. Cuccio´s allra senaste VENEER, 4:e generationens (semi) permanenta lackning. Till skillnad från många andra märken på marknaden så innehåller inte denna produkt någon form av nagellack, det är enbart… Läs mer


collection_main

Stylenomics – investera i essies höstkollektion

Okategoriserade, Sköna Nyheter - 9 september, 2012, kl 21:43

Lämna inget åt slumpen i höst! Det är ingen hemlighet att kvinnor är nyckelspelare inom ekonomin, och vilken fashionabel kontroll vi har över finanserna! Vi har lärt oss av finanskriser i det förflutna och spelar på säkra kort när det gäller att spendera och välja stil. Klassisk klädsel som gör… Läs mer


viva

Viva la Juicy La Fleur…

Sköna Nyheter, Skönhet - 8 augusti, 2012, kl 00:00

Livsstilsmärket Juicy Couture lanserar nu i augusti 2012 Viva la Juicy La Fleur – en ny tolkning av den ursprungliga bästsäljardoften Viva la Juicy. Viva la Juicy La Fleur är ett permanent tillskott till Viva la Juicy serien och har en sprudlande blomsterdoft som är mjukare och lättare än den… Läs mer


AnneSofieM_mg_3092

Stylingtips från Köpenhamns modevecka

Sköna Nyheter, Skönhet - 8 augusti, 2012, kl 13:36

Anne Sofie Madsen tog den danska modepresskåren med storm när hon hade sin examensvisning på Designhögskolan i Köpenhamn 2009. Hon fick stående ovationer och året efter blev Anne Sofie inbjuden till Londons modevecka för att visa sin höstkollektion på London Fashion Week’s Vauxhall Fashion Scout Show i februari 2010. Årets… Läs mer


adonia

För bra för att vara sant?

Sköna Nyheter, Skönhet - 7 juli, 2012, kl 08:50

Trolla bort celluliter på 9 minutermed Adonia Organics Legtone Serum Adonia Legtone Serum är krämen som halverar celluliters synlighet på endast nio minuter.  Efter sex veckors användning har celluliterna reducerats  med 72%*. Mirakelkrämen har på kort tid blivit den stora snackisen i Hollywood och finns på flera kändisars måste-ha-lista. Bland fansen finns Pamela Andersson,… Läs mer


restylane

Restylane Skinboosters

Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 13:11

Boosta din hy till max med fukt! I veckan var jag inbjuden till pressfrukost hos Atelier Restylane på Norrlandsgatan där jag fick bevittna något helt fantastiskt i skönhetsväg; Restylane Skinboosters.   Restylane Skinboosters är en behandling där man injicerar hyaluron-syra under hudytan för att maxa fuktnivån i huden, något som… Läs mer


maria

Alla kvinnor är vackra

I livet, Martas hörna, Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 20:12

”–Jag har en önskan om att göra varje kvinna om möjligt ännu vackrare” – säger Maria Åkerberg, grundare av Dermanord – Svensk hudvård AB. Sveriges enda 100% ekologiska hudvårdsmärke med egen tillverkning. Närproducerade och djupverkande produkter.   I mitten av maj var det dags för pressrelease av den senaste skapelsen… Läs mer


Nail_Shade_Range_Jpg500p

Vårlackade naglar

Elins Favoriter, Sköna Nyheter - 3 mars, 2012, kl 21:26

Vårens nagellack saknar definitivt inte färg. Precis som övrigt mode så har de flesta nagellacksmärken satsat på mycket färg i vår. De flesta är täckande och utan glitter. Om du sen vill ha pastell eller starkare kulörer spelar ingen roll. Utbudet är enorm och det är lätt att hitta passande… Läs mer


bjornaxen2

Björn Axén väljer grönt

Sköna Nyheter, Skönhet - 3 mars, 2012, kl 20:01

TYCKER ATT DET SKALL VARA ENKELT ATT GÖRA RÄTT. ” BJÖRN AXÉN UTMANAR FLER I FRISÖRBRANSCHEN ATT TA ANSVAR FÖR SIN MILJÖPÅVERKAN MED MILJÖSYSTEMET GRÖN SALONG. ” Många delar av frisörverksamheten genererar en hel del farligt avfall som påverkar miljön. Björn Axén’s målsättning är därför att genom en ak- tiv… Läs mer


ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se