Gazet  – Din sköna bulletin
Kerastase

Bygg upp barret!

Elins Favoriter, Skönhet - 28 december, 2011, 00:39

Vårt hår utsätts för mycket påfrestningar som bryter ner det. Vi färgar det, fönar det, använder värmetänger och sätter upp det i tofs. På sikt blir håret skörare och topparna klyvs. Vi märker det då håret blir risigare och lättare tovar sig. För att bygga upp håret finns det flera härliga produkter på marknaden. De bygger alla på protein. Här är mina favoriter.

 Fibre Architicte 30 ml. ca. 285 kr. 

Fibre Architecte från Kérastase är ett komplex för håret som ska hjälpa till att återskapa hårets naturliga yta. Produkten innehåller bland annat ceramider och ett ämne som påminner om keratin. Håret känns lättskött och mer hälsosamt efter jag har använt produkten i några dagar. Används på torrt hår och ska inte sköljas ur. Perfekt om du använder plattång! I samma serie finns bland annat hårinpackning och schampo.

 Strength Builder 250 ml. ca. 299 kr. , Anti Snap 250 ml. ca. 349 kr.

Redken har en proteinserie för håret som de kallar för Extreme. Serien ska bygga upp hårets fjällskikt och ge vård och styrka. Den ska också arbeta för att skydda hårets glans. Det finns flera produkter att välja mellan. Min favorit är Strength Builder som är en hårinpackning för skadat och slitet hår. Den stärker håret och reder ut det utan att det känns strävt efteråt. En annan populär produkt i samma serie är Extreme Anti-Snap, en leave-in produkt som både sluter fjällskikten och ger värmeskydd. Två i ett!

Tips! Om du har längre hår så slits det snabbt om du alltid bär handväskan på samma axel. Fös undan håret eller byt sida för handväskan regelbundet.

Bild: Kerastase

Tycker du om att skriva? Är du sugen på att bli en del av GAZET redaktionen? Har du specialintresse och kunskap du vill dela med dig? Gazet innehåller ALLT som har med livet att göra och det är brett. Inredning, politik, hälsa, mode, trädgård, skönhet, djur, ekonomi….. Allt är intressant för oss. Skriv ett mail och berätta om dig och vad du vill och kan göra. redaktionen@gazet.se eller mia.hogfeldt@gazet.se.  


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Elins Favoriter":
Nail_Shade_Range_Jpg500p

Vårlackade naglar

Elins Favoriter, Sköna Nyheter - 3 mars, 2012, kl 21:26

Vårens nagellack saknar definitivt inte färg. Precis som övrigt mode så har de flesta nagellacksmärken satsat på mycket färg i vår. De flesta är täckande och utan glitter. Om du sen vill ha pastell eller starkare kulörer spelar ingen roll. Utbudet är enorm och det är lätt att hitta passande… Läs mer


muspure

Fina puderrouge i fokus

Elins Favoriter - 1 januari, 2012, kl 04:04

Att sätta lite färg på kinderna kan verkligen förändra ett helt utseende. Speciellt så här års när de flesta av oss känner oss glåmiga och trista. Det finns många härliga rouge att välja mellan. Här är några av mina favoriter bland fasta puderrouge. Powder Rouge i färgen Pinch Me från… Läs mer


ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se