Gazet  – Din sköna bulletin
muspure

Fina puderrouge i fokus

Elins Favoriter - 12 januari, 2012, 04:04

Att sätta lite färg på kinderna kan verkligen förändra ett helt utseende. Speciellt så här års när de flesta av oss känner oss glåmiga och trista. Det finns många härliga rouge att välja mellan. Här är några av mina favoriter bland fasta puderrouge.

Powder Rouge i färgen Pinch Me från MAC är en mild ljusrosa ton som är perfekt när man är blek. Den ger en fin rosig look som är svår att överdosera. Färgen är lite åt gammeldags rosa. Fin att kombinera till grå ögonskugga och rosa läppar eller till riktigt starka färger där man vill att ögonen eller läpparna ska vara i fokus. Ca. 220kr

Blush i färgen Kiss on the cheek från Make up Store tillhör deras vinterkollektion Pure. Rouget ser riktigt mörkt och intensivt ut. Och visst kan man få det så. Men om man bara tar lite åt gången så blir det en riktigt fin glöd till kinderna. Perfekt om du vill ha samma look som efter en lång, härlig vinterpromenad. Friskt och fint!

Blush i färgen Orgasm från Nars är i en klass för sig. Förmodligen kan inte ett rouge bli mer omtalat än detta. På sommaren klär det praktiskt taget alla. På vintern är det finast i de som klär i varma färgen. Det är relativt transparent i formulan och appliceras med tryckningar istället för cirklar. Nyansen är mjuk persika och ger fin glöd till kinderna. Nars säljs tyvärr inte i Sverige längre men du hittar det i webbshoppar. Ca. $27.

 

 Bild: Make Up Store / Pure2011


3 svar till “Fina puderrouge i fokus”

  1. Anna skriver:

    Tack för bra tips! Din blogg och dina tips har varit saknade!

  2. Elin Fagerberg skriver:

    Tack, vad roligt att höra!

  3. miahogfeldt miahogfeldt skriver:

    Jag håller med. Den har varit mycket saknad! Vad säger du om lite frågor och svar Elin?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Elins Favoriter":
Nail_Shade_Range_Jpg500p

Vårlackade naglar

Elins Favoriter, Sköna Nyheter - 3 mars, 2012, kl 21:26

Vårens nagellack saknar definitivt inte färg. Precis som övrigt mode så har de flesta nagellacksmärken satsat på mycket färg i vår. De flesta är täckande och utan glitter. Om du sen vill ha pastell eller starkare kulörer spelar ingen roll. Utbudet är enorm och det är lätt att hitta passande… Läs mer


Kerastase

Bygg upp barret!

Elins Favoriter, Skönhet - 12 december, 2011, kl 00:39

Vårt hår utsätts för mycket påfrestningar som bryter ner det. Vi färgar det, fönar det, använder värmetänger och sätter upp det i tofs. På sikt blir håret skörare och topparna klyvs. Vi märker det då håret blir risigare och lättare tovar sig. För att bygga upp håret finns det flera… Läs mer


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se