Gazet  – Din sköna bulletin
marc anthony

Marc Anthony – Be Ageless

Sköna Nyheter - 19 januari, 2012, 00:26

Nu lanseras den första avancerade hårvårdsserien som motverkar ålderstecken.

Precis som huden så åldras även håret och försvagas ju äldre vi blir.
Vid 14 års ålder har vi i genomsnitt den bästa hårkvalitén men därefter börjar håret att åldras. I 30 års åldern ser de flesta kvinnor tydliga tecken på att håret börjar åldras och vid 40-50 års ålder växer håret långsammare och håret drar ihop sig och minskar både i volym och fuktinnehåll.

Att håret åldras har inte bara att göra med vår faktiska ålder. Precis som huden, kan håret åldras i förtid och yttre påverkan som exempelvis UV-strålning, stress, kemikalier och miljögifter kan alla bidra till ålderstecken hos håret.

Alla produkter i serien är helt fria från sulfater, parabener och DEA och är istället fulproppade med nyttigheter för håret som hjälper till att motverka och förhindra tecken på åldrande, som som:
Protein från Kashmirull
Produkterna från Be Ageless innehåller kashmirprotein som återfuktar, reparerar skadat hår, skyddar mot väder och vind, mjukar upp håret, föryngrar hårbotten, gör håret lättare att hantera, ger glans, tar bort statisk elektricitet och ger håret ett friskt, mjukt och ungdomligt utseende.
UV – skydd
Produkterna från Be Ageless innehåller naturligt UV-skydd som skyddar håret utan att tynga ner det. Det är milt mot håret och förbättrar hårfärgens livslängd och lyster.
Antioxidanter
Produkterna från Be Ageless använder antioxidanter från goji- och acaibär. Dessa mjukar upp och skyddar håret, upprätthåller fuktbalansen och reparerar hårets naturliga lyster. Antioxidanter är näringsämnen och enzymer som kan hindra oxidering genom att blockera fria radikaler.

Be Ageless System för tunt, matt och livlöst hår – en serie som har utvecklats för att ge volym, lyster och styrka. Alla tre produkterna är särskilt sammansatta med ett tillskott av Poly-55(polyquaternium-55) som hjälper till att återfukta håret, göra det mjukt och ge volym.
Advanced Color Protect Anti-Aging Shampoo
Ett milt schampo rikt på antioxidanter, med tillsats av kashmirprotein och sojakomplex (sojabönolja och hydrolyserat sojaprotein) som stärker och reparerar håret. Exotiska goji- och acaibär skyddar håret och gör rent på djupet samtidigt som de avgiftar hårbotten för en friskare hårväxt. Ett starkt UV-skydd bevarar färgen och ger den kraft och lyster. Platt, tunt och kraftlöst hår blir fylligt, starkt och glänsande. Fritt från sulfater, parabener och DEA. Pris 179 kr.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Sköna Nyheter":
Barwerd van der Plas-20130526 IMG_3141

Lily Collins – Ny ambassadör för Lancôme

Sköna Nyheter, Skönhet - 10 oktober, 2013, kl 22:26

Maison Lancôme är stolt att presentera Lily Collins som ny varumärkesambassadör.   Som en ny stjärna i Hollywood spenderar Lily Collins sin mesta tid i USA där hon för tillfället bor, men hon ser även till att komma hem till hemlandet England so ofta som möjligt. Europeisk och amerikansk, barnbarn… Läs mer


veneer

Permanent lackning är Veneer.

Sköna Nyheter - 11 november, 2012, kl 18:27

  Den allra SENASTE produkten på marknaden som har kommit och satt den nya standarden vad gäller permanent lackning är Veneer. Cuccio´s allra senaste VENEER, 4:e generationens (semi) permanenta lackning. Till skillnad från många andra märken på marknaden så innehåller inte denna produkt någon form av nagellack, det är enbart… Läs mer


collection_main

Stylenomics – investera i essies höstkollektion

Okategoriserade, Sköna Nyheter - 9 september, 2012, kl 21:43

Lämna inget åt slumpen i höst! Det är ingen hemlighet att kvinnor är nyckelspelare inom ekonomin, och vilken fashionabel kontroll vi har över finanserna! Vi har lärt oss av finanskriser i det förflutna och spelar på säkra kort när det gäller att spendera och välja stil. Klassisk klädsel som gör… Läs mer


viva

Viva la Juicy La Fleur…

Sköna Nyheter, Skönhet - 8 augusti, 2012, kl 00:00

Livsstilsmärket Juicy Couture lanserar nu i augusti 2012 Viva la Juicy La Fleur – en ny tolkning av den ursprungliga bästsäljardoften Viva la Juicy. Viva la Juicy La Fleur är ett permanent tillskott till Viva la Juicy serien och har en sprudlande blomsterdoft som är mjukare och lättare än den… Läs mer


AnneSofieM_mg_3092

Stylingtips från Köpenhamns modevecka

Sköna Nyheter, Skönhet - 8 augusti, 2012, kl 13:36

Anne Sofie Madsen tog den danska modepresskåren med storm när hon hade sin examensvisning på Designhögskolan i Köpenhamn 2009. Hon fick stående ovationer och året efter blev Anne Sofie inbjuden till Londons modevecka för att visa sin höstkollektion på London Fashion Week’s Vauxhall Fashion Scout Show i februari 2010. Årets… Läs mer


adonia

För bra för att vara sant?

Sköna Nyheter, Skönhet - 7 juli, 2012, kl 08:50

Trolla bort celluliter på 9 minutermed Adonia Organics Legtone Serum Adonia Legtone Serum är krämen som halverar celluliters synlighet på endast nio minuter.  Efter sex veckors användning har celluliterna reducerats  med 72%*. Mirakelkrämen har på kort tid blivit den stora snackisen i Hollywood och finns på flera kändisars måste-ha-lista. Bland fansen finns Pamela Andersson,… Läs mer


restylane

Restylane Skinboosters

Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 13:11

Boosta din hy till max med fukt! I veckan var jag inbjuden till pressfrukost hos Atelier Restylane på Norrlandsgatan där jag fick bevittna något helt fantastiskt i skönhetsväg; Restylane Skinboosters.   Restylane Skinboosters är en behandling där man injicerar hyaluron-syra under hudytan för att maxa fuktnivån i huden, något som… Läs mer


maria

Alla kvinnor är vackra

I livet, Martas hörna, Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 20:12

”–Jag har en önskan om att göra varje kvinna om möjligt ännu vackrare” – säger Maria Åkerberg, grundare av Dermanord – Svensk hudvård AB. Sveriges enda 100% ekologiska hudvårdsmärke med egen tillverkning. Närproducerade och djupverkande produkter.   I mitten av maj var det dags för pressrelease av den senaste skapelsen… Läs mer


Nail_Shade_Range_Jpg500p

Vårlackade naglar

Elins Favoriter, Sköna Nyheter - 3 mars, 2012, kl 21:26

Vårens nagellack saknar definitivt inte färg. Precis som övrigt mode så har de flesta nagellacksmärken satsat på mycket färg i vår. De flesta är täckande och utan glitter. Om du sen vill ha pastell eller starkare kulörer spelar ingen roll. Utbudet är enorm och det är lätt att hitta passande… Läs mer


bjornaxen2

Björn Axén väljer grönt

Sköna Nyheter, Skönhet - 3 mars, 2012, kl 20:01

TYCKER ATT DET SKALL VARA ENKELT ATT GÖRA RÄTT. ” BJÖRN AXÉN UTMANAR FLER I FRISÖRBRANSCHEN ATT TA ANSVAR FÖR SIN MILJÖPÅVERKAN MED MILJÖSYSTEMET GRÖN SALONG. ” Många delar av frisörverksamheten genererar en hel del farligt avfall som påverkar miljön. Björn Axén’s målsättning är därför att genom en ak- tiv… Läs mer


ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se