Gazet  – Din sköna bulletin
ESCADA_RIO_KISS_SEXY_50ML_range_2_TIF_dl

Escadas bästa av 20 års sommar dofter

Sköna Nyheter - 14 februari, 2012, 11:21

Varje år längtar du efter sommaren när du kan ha på dig vad du vill och göra det som faller dig in – och se fram emot att bära din nya vår/sommardoft! I år firar Escada 20 år med sina ikoniska sommardofter i begränsad upplaga – modehuset firrar denna milstolpe med att återlanser Esacada, det bästa av de senaste 20 åren. Tre favoritgåvor som väcker de lyckliga stunderna av sommar.  Dofterna sommaren 2012 är: Rockín Rio, Sexy Grafitti och Island Kiss. Dofterna kapslar in det bästa av stunder i solen i Rio de Janeiro, New York och Karibien.

Varje utgåva bjuder dig på en resa av sensuella upptäckter, med en mästerlig blandning av färska, fruktiga och blommiga noter som på ett perfekt sätt förkroppsligar andan av en sexig och rolig sommar.

Dofterna
Sexy Graffiti – är inspirerad av det där magiska sommarögonblicket då den sena eftermiddagssolen i New York ger vika för en trevlig fest där cocktails flödar, musik spelas och vackra människor ger sig iväg mot klubbens bar. Musiken fångar stämningen och tar dig bort från storstadens puls till fjärran stränder. Den glada stämningen sköljer över dig och svetsar sig för alltid fast i ditt minne. Sexy Graffiti är en fruktig och blommig doft som är lätt att bära. Toppnoten avslöjar en fruktig sorbet av smultron och hallon som väcks till liv mot den skarpa grapefrukten och den subtila myntan. Doftens glada hjärta består av liljekonvalj, röd pion och violer och vid basen dras man in av vanilj och mysk som ger textur till doften.

 

Rock’in Rio – är inspirerad av den ultimata semestercocktailen – Pina Colada. Föreställ dig en levande och glamorös bar längs Rios stränder, där de vackra och solbrända människorna beundrar varandra med sina böljande hår och färgstarka personligheter. De brasilianska sambatrumslagen hörs avlägset i bakgrunden och ökar successivt  i intensitet i takt med att natten närmar sig. Den heta dagen går mot sitt slut och avslöjar Rios sanna intensitet och den glamorösa och passionerade andan som finns där dag efter dag. Rock’in Rio är  en ung, överdoserad fruktig doft, som har en söt men frisk och fruktig karaktär. Denna karaktär uppnås genom en kombination av tropisk kokosnöt och ananas – som är unik bland årets vår/sommar kollektion. Den har en toppnot av mandarin och papaya som ger en frisk, tropisk sting som får Rios dofter att komma till liv. Det söta hjärtat med noter av sockerrör och persika levererar kärnan av varumärket till doften. Basen har en sexig harmoni av mjuk, krämig sandelträ och mysk.

 

Island Kiss – är inspirerad av de avslappnande dagarna vid stranden i Karibiska havet – vattnet som slår mot stranden i subtila krusningar och det starka solskenet som bildar ett speciellt ljus över havet. Strandbaren börjar nu fyllas med människor medan Dj:n fångar stämningen med härliga sommarlåtar som slår i takt med vågorna, de hisnande färgerna reflekteras över himlen och den glada stämningen sköljer över dig och finns nu i ditt minne för evigt. Island Kiss, är en varm, modern, fruktig & blommig doft som uttrycker kärnan av Escadas vår/sommardofter med en blandning av tropiska röda frukter och orientaliska blommiga noter. Trion av apelsin, passionsblomma och mango i toppnoten erbjuder en blandning av söt tropisk passion som väcks till liv med inslag av citrus. Hjärtnoterna av magnolia och saftig persika ger ett stänk av värme samtidigt som basen driver passionen i doften med röda frukter blandat med trätoner och mysk.

 

Will  Andrews, P & G Fragrance Creation Team expert, förklarar: ”För att fira 20 år av sina vår/sommardofter, ville Escada gå tillbaka till de dofter som verkligen har gett  Escada-kvinnorna  de bästa sommarminnena någonsin. Det handlar om att påminna dig om lyckliga stunder i ditt liv och att ta dig till lyckligare platser. Våra dofter är färgglada och fruktiga – och bör sätta ett leende på läpparna – på samma sätt lämnar aldrig positiva sommarminnen dig.”

Bäraren

Escada kvinnan drivs av att leva livet till fullo. Hon är ingen åskådare och hon gillar att känna sig lycklig och älskar att prova nya saker. Hon tycker om att resa och upptäcka nya platser. Berusande, glamorös, levande och full av energi –  Escada-kvinnan är precis som hennes doft. Hon är stjärnan i sin glada värld.

 

Förpackningen

Förpackningen av årets nya vår/sommar utgåva från Escada har uppdaterats och dess ursprungliga design har förnyats. Den eleganta, moderna flaskan har mjuka kurvor och en elegant, rostfri kork präglad med Escadas logotyp; ett rosa band och berlock hänger på varje flaskhals. Vad som skiljer den nya designen från den gamla är den livliga sommarinspirerade paletten som är utvald att representera varje säsongs upplaga – från färggrann rosa under en trevlig  cocktailtimme i New York  till apelsiner från en tropisk Rio sol och den djupblå färgen från det Karibiska havet. Färgerna ger oss en ledtråd till ingredienserna i varje doft. Förpackningens design har också förnyats och visar en glamorös kvinna ritad i svart silhuett med enkla, rena linjer och med moderiktiga kläder eller strandkläder som reflekterar doftens inspiration – i detta fall en cocktailklänning för Sexy Graffiti, strandkläder för Island Kiss och en baddräkt för Rock’in Rio. Escada är i själva verket en gammal pionjär inom trenden illustrerade förpackningar och introducerade illustrationer som en viktig del av dess begränsade upplaga av 2004 ’s Island Kiss.

Finns på disk från vecka 6 2012

Sortimentet
Rock’in Rio, Sexy Graffiti, Island Kiss:
EdT – 30ml & 50ml
Body Lotion – 150ml


Pris
Rock’in Rio, Sexy Graffiti, Island Kiss:
EdT – 30ml 390 kr
EdT –  50ml 580 kr
Body Lotion – 150m 250 kr

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Sköna Nyheter":
Barwerd van der Plas-20130526 IMG_3141

Lily Collins – Ny ambassadör för Lancôme

Sköna Nyheter, Skönhet - 10 oktober, 2013, kl 22:26

Maison Lancôme är stolt att presentera Lily Collins som ny varumärkesambassadör.   Som en ny stjärna i Hollywood spenderar Lily Collins sin mesta tid i USA där hon för tillfället bor, men hon ser även till att komma hem till hemlandet England so ofta som möjligt. Europeisk och amerikansk, barnbarn… Läs mer


veneer

Permanent lackning är Veneer.

Sköna Nyheter - 11 november, 2012, kl 18:27

  Den allra SENASTE produkten på marknaden som har kommit och satt den nya standarden vad gäller permanent lackning är Veneer. Cuccio´s allra senaste VENEER, 4:e generationens (semi) permanenta lackning. Till skillnad från många andra märken på marknaden så innehåller inte denna produkt någon form av nagellack, det är enbart… Läs mer


collection_main

Stylenomics – investera i essies höstkollektion

Okategoriserade, Sköna Nyheter - 9 september, 2012, kl 21:43

Lämna inget åt slumpen i höst! Det är ingen hemlighet att kvinnor är nyckelspelare inom ekonomin, och vilken fashionabel kontroll vi har över finanserna! Vi har lärt oss av finanskriser i det förflutna och spelar på säkra kort när det gäller att spendera och välja stil. Klassisk klädsel som gör… Läs mer


viva

Viva la Juicy La Fleur…

Sköna Nyheter, Skönhet - 8 augusti, 2012, kl 00:00

Livsstilsmärket Juicy Couture lanserar nu i augusti 2012 Viva la Juicy La Fleur – en ny tolkning av den ursprungliga bästsäljardoften Viva la Juicy. Viva la Juicy La Fleur är ett permanent tillskott till Viva la Juicy serien och har en sprudlande blomsterdoft som är mjukare och lättare än den… Läs mer


AnneSofieM_mg_3092

Stylingtips från Köpenhamns modevecka

Sköna Nyheter, Skönhet - 8 augusti, 2012, kl 13:36

Anne Sofie Madsen tog den danska modepresskåren med storm när hon hade sin examensvisning på Designhögskolan i Köpenhamn 2009. Hon fick stående ovationer och året efter blev Anne Sofie inbjuden till Londons modevecka för att visa sin höstkollektion på London Fashion Week’s Vauxhall Fashion Scout Show i februari 2010. Årets… Läs mer


adonia

För bra för att vara sant?

Sköna Nyheter, Skönhet - 7 juli, 2012, kl 08:50

Trolla bort celluliter på 9 minutermed Adonia Organics Legtone Serum Adonia Legtone Serum är krämen som halverar celluliters synlighet på endast nio minuter.  Efter sex veckors användning har celluliterna reducerats  med 72%*. Mirakelkrämen har på kort tid blivit den stora snackisen i Hollywood och finns på flera kändisars måste-ha-lista. Bland fansen finns Pamela Andersson,… Läs mer


restylane

Restylane Skinboosters

Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 13:11

Boosta din hy till max med fukt! I veckan var jag inbjuden till pressfrukost hos Atelier Restylane på Norrlandsgatan där jag fick bevittna något helt fantastiskt i skönhetsväg; Restylane Skinboosters.   Restylane Skinboosters är en behandling där man injicerar hyaluron-syra under hudytan för att maxa fuktnivån i huden, något som… Läs mer


maria

Alla kvinnor är vackra

I livet, Martas hörna, Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 20:12

”–Jag har en önskan om att göra varje kvinna om möjligt ännu vackrare” – säger Maria Åkerberg, grundare av Dermanord – Svensk hudvård AB. Sveriges enda 100% ekologiska hudvårdsmärke med egen tillverkning. Närproducerade och djupverkande produkter.   I mitten av maj var det dags för pressrelease av den senaste skapelsen… Läs mer


Nail_Shade_Range_Jpg500p

Vårlackade naglar

Elins Favoriter, Sköna Nyheter - 3 mars, 2012, kl 21:26

Vårens nagellack saknar definitivt inte färg. Precis som övrigt mode så har de flesta nagellacksmärken satsat på mycket färg i vår. De flesta är täckande och utan glitter. Om du sen vill ha pastell eller starkare kulörer spelar ingen roll. Utbudet är enorm och det är lätt att hitta passande… Läs mer


bjornaxen2

Björn Axén väljer grönt

Sköna Nyheter, Skönhet - 3 mars, 2012, kl 20:01

TYCKER ATT DET SKALL VARA ENKELT ATT GÖRA RÄTT. ” BJÖRN AXÉN UTMANAR FLER I FRISÖRBRANSCHEN ATT TA ANSVAR FÖR SIN MILJÖPÅVERKAN MED MILJÖSYSTEMET GRÖN SALONG. ” Många delar av frisörverksamheten genererar en hel del farligt avfall som påverkar miljön. Björn Axén’s målsättning är därför att genom en ak- tiv… Läs mer


ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se