Gazet  – Din sköna bulletin
FINLAND TRACK WORLDS

Mc Donald listar veckans snackisar

Therese mc Donald - 18 februari, 2012, 22:17

* Tv4 lanserade sitt senaste flaggskepp kontoret i söndags, ni vet den där serien som bygger på den grymt kritikerrosade amerikanska The office. En serie som tagit sin publik med storm och frälst några miljoner amerikaner. Ungefär där upphör alla eventuella likheter mellan dessa två program. Då The Office är småputtrigt och stundtals riktigt kul så blir kontoret en Stockholms version av Stefan och Kristers bakfyllebuskis. Påminner mig flera gånger att jag faktiskt tycker Henrik Dorsin är fantastisk och att jag gillar Björn Gustavsson. Ändå vill jag bara efter några minuter köra en penna i ögat och brutalt trimma mina spretiga näshår. Bör säga något om kvalitén och att vissa saker bara blir beklämmande dåligt på svenska.

* Camilla Henemark är klar för 2012 Let´s Dance, där hon teamar upp tillsammans med Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg. Detta är alltså samma Henemark som tidigare spelat ping-pong med kungens små rädisor och struttat runt i underkläderna tillsammans med Alexander Bard. Egentligen borde jag sluta skriva här då det på pappret ser ut som en smurf och mamman i familjen Adams parat sig och ut hoppade Camilla, eller som i detta fall – hon styr sin kosa mot en eldiga rumba i ett familjeprogram. Man kan ju smått undra om Drottning Silvia sitter hemma i soffan på Drottningsholm och skakar på kastanjetterna och vrålar OLÉ?

* STAR WARS blir nu dubbat till svenska. Jag fäller en tår för varje bokstav jag precis skrev. Alltså, det är ungefär lika fel som att rita mustasch på Mona-Lisa eller pissa i Fontana Di Trevi. Man plockar inte bort Luke Skywalkers pipande röst mot en flåshurtig Måns Zelmerlöv (med Lundskånska) eller pimpar upp Prinsessan Leia till Molly Zandén. Alltså, så kan det inte bara bli. Jag vägrar. Ungar, stanna hemma eller lär er engelska. Ok? För Star Wars skall vara amerikanskt.

* Carolina Kluft måste opereras och hennes säsong i sandlådan är därmed slut. Alltså, jag blir inte klok på denna kvinna. Hon var tidigare bäst i världen på sjukamp och har genom det vunnit allt. Helt plötsligt bara så slutade hon av och axlade om till längdhopp, eller som det heter i folkmun ”Skutt, med hink och spade”. I den här nya sporten så har hon varit så långt ner i poänglistan att man nästan hittat henne på Tranås IP för flickor födda -95. Så från att ha varit folkligt hyllad är hon nu en följetong som vi helst vill zappa bort. Frasen ”Sluta medan man är på topp” tillkom av en anledning. Låt oss följa den Carolina. Adjö.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Therese mc Donald":
11111alla-680x453

Alla hjärtans dag, du är bara bitter.

I livet, Therese mc Donald - 2 februari, 2016, kl 15:12

Snart är det Alla hjärtans dag, kärlekens dag och Amors speciella tillfälle att vara coolaste killen på skolgården. Februari inhyser ett dedikerat tillfälle att öppna sprickan i hjärtat och plocka fram smörsliska kärlekssånger och predika om evig kärlek. Som vanligt finns det en falang som högljutt skriker att detta tillfälle… Läs mer


Mutter mit Kindern am Esstisch, ein Pony, ein Weihnachtsbaum

Jul, jul – skrämmande jul!!

I livet, Therese mc Donald - 12 december, 2015, kl 04:13

Jul, jul strålande jul är en mycket berömd strof ur en astråkig låt. Den kanske inte är rockigast eller fräckast men den skönjer allt som vi skall sträva efter att nå, nämligen en lysande jul. Den får mig likväl att reflektera över att det faktiskt snart är jul och allt vad det medför –… Läs mer


stopp

STOPP

I livet, Therese mc Donald - 8 augusti, 2015, kl 12:49

Om jag hade fått en krona för varje gång jag hört den frasen så hade jag varit Bill Gates rik. Om jag hade fått en krona för varje gång jag hört eller sett människor som bara suttit av tiden och väntat på att någon annan skall göra jobbet hade jag… Läs mer


IMG_3392

Det inre

I livet, Therese mc Donald - 7 juli, 2015, kl 07:47

Hur många människor är det inte årligen som söker hjälp för depressioner, utbrändhet samt en oförklarlig psykisk smärta som de inte kan och orkar bära? Jag har inga exakta siffror på detta men kan utan att anstränga mig för mycket komma fram till att det är en otrolig massa –… Läs mer


largedormir_1193479273

Törnrosa – en jäkla myt

I livet, Therese mc Donald - 6 juni, 2015, kl 09:04

Vi svenskar är en klagande sort som älskar att protestera såväl som åma oss för triviala saker som vi allt som oftast inte kan påverka. Livet som det tilldelats oss är inte ens i närheten att vara bra. Kännedomen att vi är vår egen båts kapten har vi ännu inte… Läs mer


olympics

OS – varför gjorde du slut med oss?

I livet, Therese mc Donald - 8 augusti, 2012, kl 21:37

Ännu en gång har de olympiska spelen tagit slut. Fyra år av uppladdning, snack och väntan tog oss med ett svånggrepp. Äntligen var det dags. London, baby – kom igen. Världen stod still och England var dokusåpakändis i sitt eget Big Brotherhus. Vrålen, glädjeskutten och millimetrarna nagelfors och innan vi… Läs mer


sparris

Sparris mättar som ett skämt

I livet, Okategoriserade, Therese mc Donald - 4 april, 2012, kl 17:55

Sitter här och stirrar i min filmjölk och undrar vad som hände? Varför jag vaknar den här morgonen och känner mig sugen på rostbiff, biffstek eller hederliga prinskorvar doppade i kungs gelé. Min hunger är så stark att jag vaknar tidigare än klockan ringer, på en vardag. Vilket bör betraktas… Läs mer


1storfunny-kids-in-swimming-pool

Sportlovsresa på gång, McDonald ger råd

I livet, Therese mc Donald - 2 februari, 2012, kl 08:00

Anar att det är några som ska resa iväg på sportlovet. Om så är fallet önskar jag er en riktig skön ledighet. Njut. Tänkte här dela med mig av några matnyttiga tips som förhöjer semestern ytterligare. Kanske kan dessa råd ta bort en del friktion och trolla fram magin istället…. Läs mer


whitney

Whitney Houston 1963-2012

I livet, Therese mc Donald - 2 februari, 2012, kl 20:13

Gud vad jag avskyr när vi i de sociala medierna skriver R.I.P när någon ”kändis” dör. Klådan och avsmaken som kryper över mig när jag ser detta är nästan för mycket att bära. Har i många debatter just påtalat detta faktum och många gånger fått smisk på handleden över detsamma…. Läs mer


mello

Mc Donald listar veckans snackisar

Therese mc Donald - 2 februari, 2012, kl 16:45

* I veckan har det debatterats om det NYA ordet HEN. Alltså en skön mix mellan HAN & HENNE. Könlöst ord för ett könlöst samhälle. Nu, 2012 skall vi sopa bort snippa och snopp och ersätta med en HEN. Hmm, smakar på HEN och mixar SNOPP och SNIPPA. ordet som… Läs mer


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se