Gazet  – Din sköna bulletin
Nail_Shade_Range_Jpg500p

Vårlackade naglar

Elins Favoriter, Sköna Nyheter - 15 mars, 2012, 21:26

Vårens nagellack saknar definitivt inte färg. Precis som övrigt mode så har de flesta nagellacksmärken satsat på mycket färg i vår. De flesta är täckande och utan glitter. Om du sen vill ha pastell eller starkare kulörer spelar ingen roll. Utbudet är enorm och det är lätt att hitta passande nyans för alla tillfällen.

Här hittar du mina favoritkollektioner bland nagellack för våren.

 

Essie lanserade för några veckor sedan sin kollektion Navigate Her. Den innehåller både mjuka pasteller i täckande formula och starkare färger som är snäppet mer transparenta. Essie har gjort om formulan så den är lite tjockare än tidigare. Även borsten har blivit anpassade efter konsumenterna och ska nu vara bredare.

 

 

OPI lanserar ofta nya kollektioner och tillfälliga lack. Deras vårkollektion har döpts till Holland och är inspirerad av landet. Färgerna är typiska tulpanfärger men också några mörkare toner för en mer sofistikerad look. Vill du hellre satsa på mjukare nyanser så spana in deras vackra brudkollektion, New York City Ballet.

 

L´Oréal Paris har kommit ut med serien, Color Riche Le Vernis. Det är mindre lack där även penseln har gjorts om. Den är nu bredare och lite böjd för att göra det enklare att måla. Det här är ingen tillfällig vårkollektion utan en helt ny serie lack. Det finns hela 48 stycken färger att välja mellan. Perfekt för dig som vill byta nyans ofta!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Elins Favoriter":
muspure

Fina puderrouge i fokus

Elins Favoriter - 1 januari, 2012, kl 04:04

Att sätta lite färg på kinderna kan verkligen förändra ett helt utseende. Speciellt så här års när de flesta av oss känner oss glåmiga och trista. Det finns många härliga rouge att välja mellan. Här är några av mina favoriter bland fasta puderrouge. Powder Rouge i färgen Pinch Me från… Läs mer


Kerastase

Bygg upp barret!

Elins Favoriter, Skönhet - 12 december, 2011, kl 00:39

Vårt hår utsätts för mycket påfrestningar som bryter ner det. Vi färgar det, fönar det, använder värmetänger och sätter upp det i tofs. På sikt blir håret skörare och topparna klyvs. Vi märker det då håret blir risigare och lättare tovar sig. För att bygga upp håret finns det flera… Läs mer


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se